Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Sonuna kadar hak etti

Bu ağır mağlubiyeti nasıl değerlendiriyorsunuz?
Gerçekten sorudaki gibi ağır mağlubiyet midir diye düşünürken bu farklı skor, Akhisar için de çok haklı bir galibiyetti. Beşiktaş'ın geleceği için düşündürücü olan bu. Ligdeki en kısıtlı kadroyla mücadele eden Akhisar'ın oyun anlamında Beşiktaş'a bu kadar üstünlük sağlaması gerçekten çok ağır geldi Beşiktaşlılar'a... Niye diye sorarsanız, takım olarak 10 kişi kalmış olabilirsiniz, bu kadro darlığında üç önemli oyuncunuzun yokluğu takımı çok etkilemiş olabilir. Ama Akhisar da futbol anlamda kendinden bahsetmeye başlayınca böyle bir mağlubiyeti Beşiktaşlılar'a açıklayamazsınız.

Hafta başından beri yönetim, teknik adam ve Mustafa Denizli tartışması sürüyor. Ağır mağlubiyette bu tartışmaların da payı var mı?"
Bu tür mağlubiyetlere bir sürü etken bulabilirsiniz. Keşke bu tip yanlış adımların ve yanlış diyalogların cevabı sadece bir mağlubiyetle kalsa. Bu tip adımlar Beşiktaş'ı daha da olumsuz etkileyebilir. Bursaspor yenilgisinden sonra, "Bu sadece bir mağlubiyet değil, çözülmenin başlangıcı da olabilir" derken korkumuz buydu.

Beşiktaş'ın Avrupa hedefi tehlikeye girdi mi?
Beşiktaş teknik ve yönetim bazında kendi sorunlarından arınırsa Avrupa hedefine tutunabilir.

Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Akhisar'ın performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Akhisar Belediyespor, gerçekten takım profili olarak ve çok değer verdiğim Hamza Hamzaoğlu ile herkesin takdir ettiği bir takım. Ligde düşmeye en büyük aday gösterildiği zamanlarda bile Hamzaoğlu yönetimindeki Akhisar'ın futbolunu takdir ediyor olumlu yorumluyordum. Futbolda teknik direktör başarı kriterinin bulunduğunuz yerle değil, elinizdeki kartlara göre yani elinizdeki oyunculara göre değerlendirebileceğinizi söylemiştim. Bu yüzden Akhisar'ın futbol mücadelesini takdir ve saygıyla takip ediyorum. Ki bunu Beşiktaş seyircisi Akhisar'da, bir futbol emektarı Gekas'ı da yürekten ve içten alkışlayarak gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA