Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Doğru isimler ve ilk yarı

Milli Takım'ın Gana ile oynadığı hazırlık maçında, daha önceki hazırlık-resmi maçlarına baktığımızda dün sahada belki de en doğru kadro vardı. Doğru isimler, doğru sistem ve doğru oyun anlayışı... Ve 2-0 farklı galibiyeti getiren ilk yarı oyunu... Tamamen ilk yarı için söylüyorum, Abdullah Avcı döneminin en doğru isimlerle oluşmuş ve en iyi oyunlarından biriydi.
İkinci yarıda farklı isimler, kafalarda ve maçın mantığında bir vites düşünce 2-0'dan 2-2'ye gelen bambaşka bir oyun. Bizim için soru ise, bu takımın yapacakları ilk yarı mı yoksa ikinci yarı mı? Herhalde bunun cevabını Eylül'deki resmi maçlarda alacağız... Benim kafamda dün geceki maçtan olumlu olarak kalan tek şey, doğru isimlerden oluşmuş Milli Takım kadrosuydu. Gerçekçi bir bakışla çok çok azalan şansımıza rağmen acaba ilk yarıdaki oyun Brezilya yolunda bir mucize yaşatır mı? Çok da kolay gözükmüyor açıkçası.. Şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum, A Milli Takım düzeyinde kadronun genç olması değil, doğru olması önemlidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA