Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Escude, Sivok ve soru işaretleri

Ligin ilk maçı Trabzonspor; olumlu not, olumlu görüntüler. Sezonun ilk Avrupa maçında ise aynı şeyleri söyleyemiyoruz. Genel olarak değerlendirirsek Beşiktaş, takım oyununu oynayabilen ama isim olarak baktığımızda bireysel becerilerin yeterli olmadığı bir takım görüntüsünde. Yani bu ekipten bir sonuç çıkarmak istiyorsanız, takım olmayı yani oyunu doğru oynamayı başarmak zorundasınız gibi görünüyor. Henüz çok erken olmasına rağmen.
Trabzon maçında Beşiktaş'ı nasıl buldunuz dediklerinde bir takım şeyleri geliştirip sürekli kılmanın kolay olmayacağını da düşünerek "Olumlu şeyler gördüm" dedim.

DENTİ NHO'NUN OYNAMASI ZOR

Deneyimlerimle söylemem gerekirse lige başlanan 11'lerde 3. ve 4. haftaya geldiğinizde en az 2-3 oyuncu farklılık gösterir. Ben Beşiktaş'ta Bilic'in Sivok'un da önünde ilk stoper olarak gördüğü Escude'nin oynama devamlılığı olacağını düşünmüyorum. Sivok-Escude; deneyim olarak tamam ama savunma anlamında çok yumuşak bir ikiliden bahsediyoruz.
Sivok'un biraz hamlesiz bir stoper olduğunu düşünsek de yine de Escude ve Sivok'un savunmayı uzun süre götürebilmeleri mümkün görünmüyor. Diğer bir oyuncu da Dentinho. Evet Bilic'in bazı geçen seneki oyuncuları yeni oyuncuymuş gibi kullanma isteği olabilir ama Dentinho'nun Beşiktaş'ta 11 oynaması çok zor. Çünkü oyunun bütününde değil sadece anlarında olabilen bir oyuncu.

BEŞİKTAŞ TURU GEÇER

Dün akşamki maçta saha, hava hiç bir şey oyun oynamaya müsait değildi.
Buna rağmen Beşiktaş (haksız bir penaltıya rağmen) oyunu lehine döndürdü. Çok etkili olmasanız da Tromsö seviyesindeki bir takım karşısında oyunun kontrolü elinizde olmalıydı. Ama yine de haftaya kendi sahasında çok büyük bir futbol sürprizi olmazsa turu geçecek taraf Beşiktaş olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA