Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Hatalar farkı...

Şampiyonlar Ligi ilk maçı, rakip Real Madrid... Ve sekiz yabancıyla çıktığınız maçın başlangıcı klasik Şampiyonlar Ligi seviyesi... Önde basmayan, rakibini orta sahada karşılayan bir sistem... Ve maçın ilk 30 dakikalık bölümde bu kontrollü oyunda istediğini yapabilen bir Galatasaray. Üç pozisyon bulup, kalesinde hiç pozisyon vermeyen bir Galatasaray... Buraya kadar her şey çok güzel... Ve bu sene ilk defa yan yana oynayabilen iki savunmacı Chedjou ve Dany... Bir takımda devamlılığın, sürekliliğin en çok olması gereken bölüm savunma dörtlüsüdür. Eboue'nin bireysel, Chedjou'nun da pozisyon hatasından gelen golle oyunun 1-0'a gelişi...

KRİTİK HAFTASONU

Drogba'nın sakatlanmasıyla ikinci yarıda Galatasaray kalabalık orta sahaya ve tek santrfora döndü. Selçuk'un hiç mutlu olmadığı kenardan ortaya alınışı acaba farklı şeyler olur mu dedirtti. Oyun minimum Galatasaray'ın kontrolünde gidiyor gibi gözükürken yine Melo- Dany ikilisinden inanılmaz bireysel hatalarla oyun 2-0'a geldi. Bundan sonra tamamen çözülmeler ve gelen farklı skor... Tabii bunu bir çok sebeplerle açıklayabilirsiniz. Savunmanın hataları, Real Madrid'in iyi oynaması gibi... Ama Real Madrid gibi bir takım oyunu çok doğru kurmasa da oyuncularıyla alıp götürüyor maçı... Galatasaray bu skora artık bir maç olarak bakmalı... Galatasaray'ın, bundan sonra hem Şampiyonlar Ligi hem de Türkiye liginde tutunabilmesi için artık her maçı çok zor... Şimdilik Şampiyonlar Ligi'ni bir kenara bırakırsak ligin başı olmasına rağmen ve daha beşinci hafta olmasına rağmen her şeyi belirleyecek maça kalabilirsiniz. İşte Beşiktaş maçı böyle bir maç Galatasaray için.... Buradan çıkacak sonuç belki Galatasaray'ın bütün bir senesini belirleyecek.

MAÇIN ADAMI: C. RONALDO

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA