Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Töre henüz futbolcu olmadı!

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın Gökhan Töre ile ilgili, "Giderse ölecek değiliz. Teklif varsa gitsin görüşsün" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir transferde hem yönetim hem de futbolcu olaya böyle bakabilir. Ancak burada mühim olan Beşiktaş'ın Gökhan Töre'ye gelecek sezon ihtiyaç duyup duymamasıdır. Yani Gökhan, Beşiktaş'ta mutlaka kalmalı mıdır? Geçtiğimiz sezona baktığımızda Gökhan skorda değil oyunu çözmede fark yaratan bir oyuncu olarak öne çıktı. Basına yansıyan maliyetler gerçekten çok ciddi. Çünkü Gökhan, henüz olmuş bir futbolcu değil. Olma yolunda bir oyuncu. Ama yönetim şunu unutmalıdır ki Gökhan olmazsa bile gelecek sezon Beşiktaş'ın kadrosunda o tip bir isme çok ihtiyacı olacak.

Beşiktaş, Olcan Adın'ı istiyor. Ancak Trabzonspor kimseye satmıyor. Ayrıca G.Saray da Olcan'ın peşinde. Bu transfere Beşiktaş'ın mutlak ihtiyacı var mı?
Olcan'ın güzel bir futbol hikayesi var. F.Bahçe altyapısında başlayıp 29 yaşında büyük takımların transfer gündeminde olmak büyük başarı. Özellikle bu sezon kendi içinde çok gelişme kaydetti ve Trabzonspor'a büyük katkı sağladı. Ancak uluslararası seviyenin oyuncusu olup olmadığı benim için hala soru işareti. Olcan, yerli futbolcuların önemli hale geldiği Türkiye Ligi'nde transferin 3-4 gözde oyuncusundan biri. Ayrıca Gökhan Töre'nin tam tersine, olmuş bir futbolcu. Beşiktaş öncelikle hangisini istediğine karar vermeli.

EN BÜYÜK DEZAVANTAJ STAT

Vodafone Arena yeni sezona yetişmiyor. Beşiktaş'ın Başakşehir Stadı'nda oynayacağı konuşuluyor. Bu siyah-beyazlı takımın performansını nasıl etkiler?
Geçen seneye baktığımızda F.Bahçe ve G.Saray'ın kendi sahalarında nasıl fark yarattıklarını çok açık görüyoruz. Kendi sahasında oynamakla İstanbul'da bir yerde oynamak çok farklı şeylerdir. Yani geçen sezon yaşanan sıkıntı aynen devam edecek ve stat durumu Beşiktaş için en büyük dezavantaj olacaktır. Ama burada önemli olan maketlerden gördüğümüz mükemmel stadın bir an önce bitirilmesidir. Beşiktaşlılar bunu özlemle bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA