Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Ersun Yanal'ın aşısı F.Bahçe'de tuttu

Maçı Fenerbahçe hak etti. Hem fizik duruşuyla, hem taktik anlayışıyla hem de yardımlaşmasıyla. Yanal geldikten sonra Fenerbahçe'de her hafta gelişme var. Yanal'ın en büyük özelliği çok adamla hızlı hücum etmek, eğer topu kaptırdığında rakip çabuk çıkarsa, bu sefer taktik fauller yapmak. Fenerbahçe birinciyi çok güzel yaptı ama G.Saray hücuma çabuk çıkamadığı için Fenerbahçeliler gazla taktik faul bile yapamadılar. Bu G.Saray'ın acizliğini gösterdi. Fenerbahçeli oyuncular hem topun olduğu yerde kalabalıklaştılar hem de tehlikenin olacağı aksi yönde rakibe alan bırakmadılar.
Galatasaraylılar boşa çıkıp, alan boşaltıp top alacaklarına, topa sahip olan adamın yanına gidip onun ayağından topu aldılar. Fenerbahçeli oyuncular da tam tersini yaptı. Hep boşa kaçtılar, alan boşalttılar. Sarıkırmızılılar 90 dakika boyunca hakemi bile zorlayacak hareket yapamadılar. Türkiye liginin genel görüntüsüne baktığımızda eğer sarı-lacivertlilerde bir gevşeme olmaz ise Fenerbahçe ligi şampiyon kapatır. Fenerbahçe'de kusursuz oynayan adam Mehmet Topal'dı. Galatasaray'da kim iyi derseniz ben bir kişinin ismini söyleyemem.

PENALTI KARARLARI DOĞRU

Büyük ümitlerle alınan Chedjou bir penaltı yapıyor evlere şenlik. Amatör futbolcu yapmaz. Mancini'nin sahneye çıkması lazım. Tabii çıkabilirse...
Pozisyonlara baktığımızda hakemin verdiği iki penaltı kararı doğru. 66. dakikadaki Fenerbahçe'nin ikinci golünde ofsayt var mı yok mu yorumunda yardımcının yorumu doğru. Yani gol kararı.
54. dakikada Sow'un pozisyonu kesinlikle ofsayt değil. Devamında gol olma şansı fazla.
47'de Cristian'a sarı gösterilmeliydi. 38'de Semih koşarak geldi, eliyle destek almadan kafayı vurdu. FIFA hakeminin böyle hatalı bir yorum yapmaması gerekir.

ERSUN YANAL'A GEÇMİŞ OLSUN

Ersun Yanal'a geçmiş olsun. Kalp damarlarına iki stent taktırıp maça çıktı, bence bu maçtan sonra Mancini'nin de damarına stent takmak lazım. Hastaneye gidince bakarsınız kendine gelip Galatasaray takımının başına geçer. Çünkü şu ana kadar Mancini'nin varlığı ile yokluğu hissedilmiyor. Bir tek İstanbul'daki Kopenhag maçı hariç.. Dün dikkatimi çeken en önemli şeylerden biri Fenerbahçe'deki takım ruhu sahaya yansıyor, oyunda tek bir yerden kumanda ediliyor gibi oynuyorlar. Galatasaray'da kimin ne yaptığı belli değil. Kimisi caddede alışveriş yapıyor, kimi de pazara gitmiş taze soğan ve fasulye alıyor gibiler. Bu sorun da Galatasaray yönetiminin sorunu. Bu da şunu gösterir: Ersun Yanal aşısı Fenerbahçe'de tuttu. Ama Mancini'nin aşısı tutar mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA