Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Milli ara F.Bahçe'ye yaramamış!

Milli Takım arası F.Bahçe'ye yaramamış... O, 35-40 dakika tempolu oynayan F.Bahçe, Antalya'da yoktu. Maç başlıyor, "F.Bahçe açık farkla kazanacak" havasında. 1-0'dan sonra sarı-lacivertlilerin temposu düşüyor. Antalyaspor aman aman bir takım olmamasına rağmen, F.Bahçe karşısında rahat bir futbol ortaya koyuyor.
Maçın geneline bakıyorsunuz uyutan bir maç. Ama F.Bahçe'deki futbolcuların kalite farkı neticeye tesir ediyor. Mesela Emenike bir pozisyonda patlıyor, Antalya defansı onu tekmeyle bile durduramıyor ve maçı çeviriyorlar.
F.Bahçe, 90 ve artılarda 4 maçtır kazanıyor. Yani 12 puan. Bunların bazılarını maçı bırakmadan aldılar. Ama dün gece şans F.Bahçe'nin yanındaydı. Tabii her zaman böyle olur mu?
Ofsayt bayraklarına bakıyorsunuz bence hepsi doğru. Hakemlik derseniz fazla bir şey yok. Sarı-lacivertli oyuncular yaptıkları faulden sonra aniden patlama yapıp hakemin üzerine yürüyorlar. İtirazlarla da kart görüyorlar. Dün hakem böyle kritik bir noktada Egemen'e sarı kartı gösterdi, kendi de rahatladı, Egemen de maç da. Hakemlerin sahada kendilerini sıkıştıran, kendilerini tribüne şikayet eden, maçı rahat ettirmeyen futbolcuları pirinçten taş ayıklar gibi ayıklayıp hem onları hem kendisini rahatlatması gerekir.

SAÇMA SAPAN KART GÖRECEĞİNE...
İki takımdan da çok iyi oynayan oyuncu yok. İyi oynayan derseniz Antalyaspor'da biraz Emrah derim. Futbolcular şunu iyi bilmeli, tabii eğer profesyonelse. Birinci dakikada saçma sapan kart alacağına, 90. dakikada Emenike'yi ceza sahasına girmeden indireceksin. Sarı alacaksın, hatta kırmızı göreceksin. Ama takımına puan kazandıracaksın. Türkiye'de oyuncuların çoğu bu bilinçte değiller. Bu kartları gerektiği yerlerde göreceksin. Saçma sapan kredi kartı kullanır gibi değil.


***
Fenerbahçe isim farkıyla kazandı
ANTALYA-F.BAHÇE karşılaşmasının hakkı beraberlikti. F.Bahçe maçı isim farkıyla kazandı. Bakınız maç yazısını yazarken bile cümlelerde zorlanıyorsunuz. Neden? Çünkü maçta heyecan da kalite de yoktu. Cristian iyi değil, Emre iyi değil. Koşan Alper'i çıkarıyorsun, yerine Emenike'yi alıyorsun! Tamam da Alper'den önce bu takımda kenara gelmesi gereken çok futbolcu var. Eğer daha evvelki teknik direktörler gibi Ersun Yanal da bazı futbolcular altında eziliyorsa o kendi bileceği iş. Böyle kazanırsın ama bu her zaman sürmez!

***
Nöbetçi memur gibi izliyorlar!..
Eski Fenerbahçeli futbolcular Serkan Balcı ve Vederson'u Medical Park Antalyaspor'da seyrederken gerçekten şaşırdım. Eski günlerine rahmet okutuyorlar. Serkan Balcı'ya bakıyorum, Emenike basıp gidiyor, Serkan Balcı arkadan nöbetçi memur gibi bunu seyrediyor. Koşmak zahmetinde bile bulunmuyor. Demek ki bu tip oyuncuların son durağı Medical Park Antalyaspor olsa gerek. Veya diyorlar ki "Ne kadar ekmek o kadar köfte."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA