Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

G.Saray'dan kusursuz cinayet

Galatasaray, dün gece kusursuz bir cinayet işledi, Bursaspor'u Arena'ya gömdü.
G.Saray mı çok başarılıydı, Bursaspor mu çanak tuttu o da Daum'un sorunu, Roberto Mancini'nin değil!
Mancini'nin kafasında önce şu var. Kamera kulübeyi gösterdiği zaman bu belli oluyor.
Takımı hücumda hata yaparsa çok fazla tepki göstermiyor. Ama defansta hata yaparsa hop oturuyor hop kalkıyor. Bu şu demektir: Önce kaybetmeyi sevmiyor. Nasıl olsa kazanırım diyor herhalde. Ünal Aysal geldikten sonra Galatasaray'da enteresan işler oluyor. Mancini geldikten sonra da herhalde daha da enteresan şeyler olacağa benziyor. Galatasaray ya tamamen kabuk değiştirip tam Avrupa takımı gibi olacak ya da büyük borç batağına girip ufalmaya kalkacak.

HATIRALARLA OYNANMIYOR!
Şimdi bunları niye yazdım. Futbolda duygusallık yoktur. Sağlam basacaksın, sağlam oynayacaksın. Mesela Bursaspor... Sercan ile Volkan'ı geriye aldılar. Şampiyon takımdan hatıra diye. Ama futbol hatıralarla oynanmıyor. Dönelim G.Ssaray'a...
Drogba çok büyük oyuncu, çok da kaliteli bir insan yapısı var. Ama Drogba'nın eski direnci, eski gücü yok. Yine de iyi şeyler yapıyor. F.Bahçe mağlubiyeti G.Saraylı futbolculara eczaneden alınacak ilaç gibi gelmiş.
Her şeyden önce çok istekliydiler. En geriyle en ilerinin arasını fazla açmadılar. Dün gece Melo, Sneijder ile beraber takımın en iyisiydi. Limon çok faydalı bir merettir. Çaya sıkarsın, çorbaya sıkarsın, güneş yanığına sıkarsın, arpacığa sürersin, dudakta çıkan uçuğa bile iyi gelir. Melo son zamanlarda aynen böyle oynuyor. Fakat G.Saray'da bir Sneijder var ki... Ben diyorum ki bu adam yolunu şaşırıp Türkiye'ye düşmüş. Galatasaraylı diğer oyuncular kusura bakmasınlar...
O, çok çabuk düşünüp, uygulayabildiği için çok çok farklı.
Galatasaray, dün gece sahayı enlemesine çok iyi kullandı. Taç çizgilerine kadar indiler. Eboue ve Sabri, önceki haftaların aksine hem çok çalıştı hem de oyunun genişlemesine büyük katkı yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA