Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Burada malın sahibi yok!

G.Saray, Chelsea ile oynadığı rövanş maçında kişiliksiz bir futbol oynadı. Sahada futbol kavgası vermedi, mücadele etmedi. Buraya kadar hepsi tamam.
Peki bunun başka sebepleri yok mu? Mesela biz bu futbolculara haddinden fazla değer ve para vermiyor muyuz? Bırakın yurt içini, Mourinho bile gerçekleri suratımıza tokat gibi vuruyor; "Türkiye'de futbolcular değerlerinden fazla kazanıyor. Oradan futbolcu almam" diyor. Yerden göğe kadar haklı. Biz basın olarak bazı futbolcuları yerlere göklere sığdıramayıp onlara hak ettiklerinden fazla değer vermiyor muyuz? Gerçekleri konuşmadığımız müddetçe acı ama doğru olanı bulamayız. Fazla uzağa gitmeyin. Görüntüleri alın, Arda'nın G.Saray'da oynadığı döneme bakın. Bir de son 2 yıldır Atletico Madrid'teki Arda'nın görüntülerini alın ve yan yana koyun. Arda G.Saray'dayken neler yapıyordu, Atletico Madrid'te neler yapıyor!
Burada "Koçum, aslanım. Sen ne yapsan doğrudur" vardı. Ama oralar öyle değil. Tatilden 3-4 kilo fazla dönersen Atletico Madrid hocası "Beyler görüyorum ki artık fazla idman yapacaksınız. Öyle değil mi?" diyerek futbolcularının aldıkları kiloları suratlarına vuruyormuş. Zaten koşar, mücadele edersen oynatıyorlar yoksa kenara alıyorlar. Biz de el bebek gül bebek. Burada küfür de ederler, her haltı yerler, hakemlere tokat atmaya kalkarlar, iterler, kakarlar ama onlar kraldırlar. Dokunsanıza Devler Ligi'nde bir hakemin formasına. Dünyanın kaç bucak olduğunu görürler. Neden, çünkü burada malın sahibi yok. Malın sahibi, Yıldırım Demirören. Türk futbolunda ne yapmış, yalan beyan vermiş. UEFA da Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından kovmuş. Ama aynı adam gelmiş TFF'nin başına oturmuş. Neyse başımız sağ olsun… Burada "Koçum, aslanım. Sen ne yapsan doğrudur" vardı. Ama oralar öyle değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA