Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Sanki film seyrediyorlar!

Hiç uzatmadan yazalım. Türkçe'de bir laf vardır, ölmüş ağlayanı yok. G.Saray'ın durumu öyle. Bakınız G.Saray geçen hafta F.Bahçe'yi yendi. Ama hangi F.Bahçe'yi? 60 dakika 10 kişi oynayan bir takımı. Ona bile baskı kuramadılar. Dün gece Sivasspor bileğinin hakkıyla kazandı. Biraz daha akıllı olsalar, 3. golü bulsayar fark da gelirdi. Bir takım kötü oynayabilir, gol de yer, mağlup da olur.
Kimse birşey diyemez. G.Saray bir ilk golü yiyor. Muslera'nın yüzde yüz hatası var, tamam. Ama ben size başka bir şey söyleyeyim. Golü atan oyuncu Aatif'a top ilk atıldığında yani 'ofsayt var mı yok mu' diye bakıldığında görüntüyü alın. Veya fotoğrafa taşıyın, sonra yorum yapın. Görüntü şu... Muslera dahil kameranın içinde 10 tane G.Saraylı oyuncu var. 5 tane de Sivaslı futbolcu var.
Kaleye atılan şuttan önce G.Saray kalesine yakın oyuncu adedi G.Saray'da 4, Sivas'ta beş. Pozisyonda ofsayt yok. Bir oyuncu bozuyor.
Bunun haricinde de 5 tane G.Saraylı oyuncu pozisyonu seyrediyor. Film seyreder gibi. İşte G.Saray'ın neden kötü olduğunun veya nasıl mağlup olduğunun resmi bu yedikleri golde var. Netice basit, G.Saraylı bazı oyuncular sahada sahte mücadele ediyorlar.
Sahte oynuyorlar.
O kadar basit.
Mancini de sahaya habire mektup gönderiyor. Şu ana kadar sahada Mancini'nin sevgilisi olsa ve oynasa bu kadar mektuptan sonra Mancini'den bıkar, onu bırakırdı. Yahu kardeşim sen eğer futbolculara mektup göndereceksen oyuna giren oyuncularla değil 6-7 tane güvercin al yanına, yaz mektubu ver güvercinlerin ağızlarına. Hepsi teker teker futbolculara versinler. Ama şu bir gerçek. Şu anda Galatasaray'ın durumu, hani bazı köşe başlarında tavşana fal çektirenler vardır ya, onlara kalmış gibi.
G.Saray'da
oynayan bazı yerliler yabancıların kendilerine olan davranışlarından şikayetçiler herhalde. İyi güzel de şikayetin varsa 'Şikayetim var hakim bey' diye ağlamayacaksın. Senin şikayet ettiğin Drogba, Sneijder, Melo sahada yok, oynamıyorlar. O halde siz öyle top oynayıp öyle mücadele edeceksiniz ki "Biz buyuz" diyeceksiniz. Sağda solda gazetecilere ağlamayacaksınız.
Sivasspor
aman aman fazla bir şey yapmadı. Derli toplu oynadılar, birbirlerine yardım ettiler. Aslanlar gibi G.Saray'ı yendiler. Eğer bu Galatasaray ligde ikinci olursa onun tek sebebi Beşiktaş'tır. Yani Beşiktaş bu G.Saray'ın üzerine çıkıp ligi bitiremiyorsa kimseye kabahat bulmasın.
G.Saray hücum ederken sanki Mehter Takımı gibi, iki ileri bir geri. Rakip takım her türlü önlemini alıyor. Daha doğrusu Mancini'nin yazdığı mektup gibi G.Saray takımı da rakip takıma "Ben buradan, şöyle geleceğim" diye mektup yazıyor.

Eğer Galatasaray ligde ikinci olursa onun tek sebebi Beşiktaş'tır.

G.Saray'da bazı oyuncular sahada sahte mücadele ediyor. Sahte oynuyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA