Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Sneijder'e sallıyorlardı!

Futbolda sürpriz var, tamam da çok büyük bir sürpriz olmazsa Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne gider. Roberto Mancini saçma sapan kadro ve dizilişle sahaya çıkardığı takıma gönderdiği mektupları bırakıp doğruyu bulmaya başladıkça, Galatasaray da futbol oynamaya başladı.
Burada birkaç laf da Galatasaray'daki yerli futbolculara söylemek lazım. Sneijder geldikten sonra takımın içinde bayağı "vıdı vıdı"lar oldu. Hatırlarsanız dönemin teknik direktörü Fatih Terim, "Sneijder'i ben istemedim, şu anda sizden duyuyorum" diye gazetecilerle alaylı bir şekilde konuşup basın toplantısı yapmıştı. Ve bundan cesaret alan bazı futbolcular da Sneijder'in üzerine oynayıp etrafa dedikodu yaymaya başladılar.
Ama Sneijder'in oynadığı futbol ve attığı gollerden sonra bunları yapanlar herhalde biraz utanmışlardır. Sneijder'e sallayacağınıza adam maçın içinde neler yapıyor ona bakın da bir şeyler kapın! Mancini'yi de anlamak mümkün değil. Hala daha Sabri'den sağ açık yapmanın peşinde. O zaman bu Galatasaray bu kadar transferi niye yaptı? Boşa mı harcadı? Bu teknik adamlar da aynı berberler gibiler. Hiçbirisi diğerinin kestiği saçı beğenmezler, hep arkalarından sallarlar.
Teknik adamlar da futbolcuları aldırırlar, kulüpleri 60-70 milyon Eurola'ra borçlandırırlar, sonra da giderler. Bunun en son örneğini rahmetli Özhan Canaydın'dan duymuştum. Belki de adamın ölüm sebebi bu sebeple üzüntüden oldu. Çünkü Türkiye'de insanlar bazılarını kanser ederler. Ama hep sahnede varlardır. Yerlerini alırlar.

BEŞİKTAŞ İYİ İŞ YAPTI

Beşiktaş takımı yeni kadrosuna rağmen bence işi buraya kadar getirmesi de başarıdır. Bu takımın bir sahası yok! Bir de futbolculara sahip çıkacak idari direktörü!
Çünkü Beşiktaşlı futbolcuların bazıları hem antrenmanda hem sahada hem de gece kulüplerinde mücadele ettiler. Arada goller de yediler, kurşunlar da yediler! Her karşılaşmada 2-3 futbolcuları sakatlandı. Antrenmanlarda sakatlananları saymıyorum.
Slaven Bilic yine de başarılı bir teknik direktör. Adamın gücü bu kadar. Sahanın dışında da bekçilik yapacak hali yok herhalde gece alemlerinde dolaşan futbolcularına!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA