Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Eminönü'nden vurdu... Haliç'ten yedi!

Karabükspor karşısında izlediğimiz Fenerbahçe o bildiğimiz Fenerbahçe değildi. Geçen seneki Fenerbahçe ile dünkü Fenerbahçe arasında çok fark var. Ben bu teknik adam olayından sonra Fenerbahçe'nin daha da düşüş yaşayacağını düşünüyorum. Başarılı kadroyu neden değiştirir bir hoca? Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenen kadrodan dün Karabük karşısında iki isim sahada yoktu. Kaleci Volkan cezalıydı, Alves'in yerine de Kadlec oynadı.
Bu değişikliği sizce kim yapmıştır? İsmail Kartal Hoca mı? Kartal, Aziz Yıldırım'a sormadan kadroyu çıkarabilir mi? Aziz Yıldırım arayıp maç öncesi "İsmailcim kadro nasıl?" demez mi? Başkan, maç öncesi kadroyu merak etmez mi? Soyunma odasına devre arasında giren başkanın bunu merak etmemesi mümkün değil!
Fenerbahçe, Karabük gibi takımlar önünde rahat kazanabilir. Kadrosu Süper Lig'de birçok takımdan çok daha iyi. Ancak bu sezon daha iddialı olan Beşiktaş ve Galatasaray önünde bu kadro ligde ne yapacak, ona iyi bakmak lazım. Webo'nun skoru 3-2'ye taşıyan golünde kalecinin bir takım için ne kadar önemli olduğunu gördük. Webo Eminönü'nden vurdu, kaleci Haliç'ten yedi. Süper Lig'de oynayan bir kaleci böyle basit hata yapmamalı. Topu tutmayı düşünmek yerine dışarı tokatlamalıydı.
Yobo ve Cristian'a plaket verildi ne güzel bir olay değil mi? Madalyonun bir de öbür yüzüne bakmak lazım! Bundan öncekilere niye böyle bir uygulama yapılmadı? Alex'e yapılan ayıptan sonra bunlar pansuman! Bunlar göz boyamadan başka bir şey değil. Takımı şampiyon yapan teknik direktör Ersun Yanal'a niye teşekkür etmezsin! Adamı özel hayatı dahil yerin dibine sokup öyle gönderdiler Fenerbahçe'den.
Yahu adam bu takımı şampiyon yaptı! Pardon o yapmadı (!) Aziz Yıldırım ile yöneticiler yaptı da ondan plaket vermediler (!) Yanal'ı soyunma odasında kaydettiler. Fenerbahçe Stadı'nda bir kaleden diğerine Aziz Yıldırım'ın izni olmadan kuş bile uçamaz. Kuş sorar "Aziz amca uçabilir miyim?" diye. Kablolar Fenerbahçe'nin stadında kesildi. Başka statta değil arkadaş! O kabloların kesilmesi için özel aletler gerekliydi ve çok rahat kestiler!
Dikkat ettim de ilk hafta maçlarında tribünler çok boştu. Seyirci olmayınca futbolun tadı tuzu olmaz. Bugünlere nasıl gelindi? Futbol gittikçe itibarsızlaştırıldığı için gelindi. Federasyon açıklama yapmış; "Şikeye adı karışan, şiddete çanak tutan yöneticileri futboldan uzaklaştıracağız" diye. Günaydın! Futbolumuzu bugünlere getirene kadar neredeydiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA