Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Sivasspor'un hediyesi!

Bir tarafta milyon Eurolar harcayan, çilekler, şeftaliler, sahada (Pardon) bostanda yatarak büyüyen karpuzları alan G.Saray, diğer tarafta makul bir bütçeyle transfer yapıp tıkır tıkır oynayan bir Sivasspor...
G.Saray'ın bu maçı almasının en önemli faktörü Sivas'ın hücum oyuncuları... 10 dakikada üç tane net gol pozisyonunu kaçırırsan, sonuca razı olacaksın. Aslında Sivasspor o golleri kaçırmasına ve iki de gol yemesine rağmen 90 dakikanın 10-15 dakikası hariç G.Saray'a göre çok daha iyi futbol oynadı.
Şunu net bir şekilde gördük; G.Saray'ın fizik gücü yok. Sivasspor 90 dakika boyunca G.Saray'a göre sahada daha diri kaldı. G.Saray'da Muslera, Melo ve oyundan çıkana kadar Olcan ve diğerleri vardı.
Chedjou ile Semih mükemmel iyi işler yapıyorlar ama biraz sonra mükemmel kötü işler yapıyorlar! Olcan gücü yettiği kadar hücuma katkıda bulundu. Melo ile Muslera takımın diğer iki iyi ismi.
Sivas kontratağa çıkıyor, G.Saray defansına 5 kişi ile yükleniyorlar. Defansta 2.5 kişi var! Sivas'ın attığı gol böyle bir pozisyonda geldi.
G.Saraylı futbolcular ikinci golden sonra el ele tutuşarak yedek kulübesine koşuyor. Sanki ilkokulda müsamere yapıyorlar. El ele tutuşup kulübeye koşacağınıza el ele tutuşup sahada futbol oynayın. Tribünler boş. Bu şunu gösteriyor; seyircinin bu takıma güveni yok.
Burak devamlı konuşuyor, beyanatlar veriyor. Futbolcu sahada konuşur. Neymiş efendim G.Saray seyircisi takımını ıslıklıyormuş. Ne var bunda; gayet normal bir protesto. Sizlere bir şey mi atıyorlar? Küfür mü ediyorlar? Hayır... Sadece ıslıklıyorlar.

HAKEMİN BÜYÜK HATASI

Türkiye'de oynayan Türk futbolcular kusura bakmasın, federasyonun oyuncu kısıtlamasından faydalanarak bu paraları kazanıyorsunuz. Bu oynadığınız futbola göre bu aptal paraları dünyada hiçbir ülke size vermez. Alkışlanırken iyi, ıslıklanırken kötü. Yok öyle hikaye. Ne demişler; ne kadar ekmek o kadar köfte.
Maçın hakemi genelde iyi işler yaptı ama bir yerde büyük hata yaptı. Daha oyunun başında İbrahim-Burak mücadelesinde sarı kartını kullanmadı.
Pozisyonun gol olma ihtimali bile var. İkazla geçiştirdi. Bu işten hakem hatasıyla yırtan İbrahim Toraman bu sefer Olcan'ı yere indirdi, penaltı yaptırdı bir de sarı kart. Şimdi hakem kardeşime soruyorum; İbrahim'e ilk sarı kartı verseydin Toraman o penaltıyı yapar mıydı? Cebinde sarı kartla oynayan bir defans oyuncusu ondan sonra bir sarılık hareket daha yapmaz, yapamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA