Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hamit, göbeğe çekilebilir

G.Saray'ın Eskişehir'deki "Skandal" futbolunu, Hamit'in yokluğuna bağlarsak hayalci oluruz. Ancak işler kötü giderken ve orta alan çökmüş durumdayken Hamit'in oyuna alınmamasını aklım almıyor. Melo çıktığında giren Aydın değil, Hamit Altıntop olmalıydı.
Kanatta oynayan Hamit asla bir kanat oyuncusu gibi hızlı, dar alanda çalım atan, rakibinin sağından atıp solundan geçen özelliklere sahip biri değil. Takım savunmasına yardımı, iş ahlakı, eğitimini aldığı Alman disipliniyle örtüşüyor. Kaytarmıyor. Becerisinin dışındaki hareketlere kalkışmadı- ğı sürece verimli oluyor. Hamit'in asıl yeri kanat değil, orta saha ya da forvet arkasıdır. Sneijder olduğu yerde Hamit bu şartlarda Selçuk'un partneri olur. Ayrıca Hamit rakip kaleye topla dikine gideceği gibi Selçuk ve Sneijder ile hücum organizasyonları için mükemmel "Pas üçgeni" kurabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA