Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

"Salih Uçan'ın yolu Avrupa"

Yarışırken değişmek, yarışırken gençleşmek, yarışırken tecrübeliler arasına "Çömez" diyebileceğimiz oyun ya da oyuncuları yerleştirmek her hocanın işi değildir. Bu işlem güçlü karakter, mangal gibi yürek ve cesaret ister. F.Bahçe, Türkiye'nin yetiştiren değil, başkalarının yetiştirdiği ve 'Yıldız olacak' fotoğrafını veren oyuncuları transfer eden kulüp olarak ünlenmiştir. Bazı oyuncular büyük paralarla büyük patırtılar çıkararak F.Bahçe'ye gelir, uyumu yakalamayan "Sessiz gemi" misali Kadıköy limanından halat alır.

BUCA BAŞKANI SALİH'İ ANLATTI

Aykut Kocaman'la F.Bahçe bir değişim yaşıyor.
Salih Uçan gibi "Büyük yıldız" olacak oyuncular da Aykut Hoca sayesinde pahalı ayaklar arasında kendine yer bulabiliyor.
Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur ile Salih'i konuştum ve karakteri hakkında bilgi aldım.
Çünkü çok bilmiş yorumcular "Salih şımarmaya yatkın" demeye başladılar. Bir kitap kurdu olan Salih için Bektur bakın neler dedi: "Entelektüel bir yapısı vardır. Marmaris'te büyüdüğü için sosyal yönü güçlü. Rakibinden önce düşünür. Top tekniği, yaratıcılığı ve oyun zekası müthiştir. Ancak F.Bahçe'de biraz tedirgin oynuyor.
Kapasitesinin yüzde 40'ını sahaya yansıtıyor. Oynadıkça özgüveni yükselecek. Bence, U-20 Dünya Kupası'ndan sonra Salih'in yolu Avrupa'nın büyük kulüpleriyle kesişir
."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA