Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Bu ikili bozulmaz

TT Arena'nın tribünlerine asılan, "İnsanlar masum, zalimlerin eli kanlı. Bu insanlık suçunda yanındayız Reyhanlı. Zalimler suçlu, silahlar zanlı, acın acımızdır Reyhanlı" şeklindeki pankartlar Türkiye'nin yaşadığı acıyı anlatıyordu. Bu pankartlar şampiyonluk şöleni yapılmayacağının işareti olduğu gibi G.Saray taraftarının acıya gösterdiği mükemmel duyarlılıktı.
TT Arena'da gösterişten uzak güzellikler vardı. 19 şampiyonluğu simgeleyen çatıdan aşağıya sarkan sarı-kırmızı bayraklarda şampiyonluğun yılı, oyuncuların isimleri ve teknik adamların adları yazıyordu. G.Saraylı ve Trabzonlu futbolcuların el ele tutuşarak tribünlere gitmeleri büyük alkış aldı.

MELO MUTLAKA KALMALI

Maça gelince; G.Saray şampiyon olmuş, Trabzon'un aklı ise kupa finalinde... Şartlar izin verse G.Saraylılar "Kupayı alalım" Trabzonlularsa "Bir an önce eve gidelim" zihniyetindeydi. Ani bastıran sıcak havada Riera, sakatlanıncaya kadar Melo, Muslera ve Emre Çolak çok istekli, diğerleri tatil modundaydı. İlk 15 dakikada Drogba'nın gollük iki vuruşunu Tolga engelledi. Riera ve Emre Trabzon'un sağ tarafını adeta yol geçen hanı yaptı. Günün yıldızı Riera hazırlanışı mükemmel bir pozisyonun finalinde çok klas vuruşla golü attı. Gol öncesi, Hamit'in Eboue'ye verdiği ara pası sonrası, Burak'ın Tolga'dan dönen vuruşunu Riera mermi gibi üst ağlara yapıştırdı. Üst üste ikinci krallığını ilan eden Burak'ın sol ayağıyla attığı golün pozisyonunu Amrabat hazırladı. Kadıköy'de daha kolay pozisyonda Burak golü atamamıştı. G.Saray'ın camiasına, Fatih Terim ve oyuncularına 19. şampiyonluk hayırlı olsun.
Uyarıyorum; Melo çıkarken tribünlere "Elveda" der gibiydi. Futbolda kaprise yer yok. İki şampiyonlukta Melo-Selçuk uyumunun önemi büyük. Bu ikiliyi bozmak hatanın ötesinde bir davranış olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA