Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Bu kadar zaafiyet olmaz

G.Saraylı futbolcular bu maçı kasetten izlediklerinde kaçırdıkları golleri görünce herhalde şaşıracaklardır. İlk 10 dakikada birisi yan direkte patlayan üç net gol pozisyonu vardı. Türkiye'de iki yıl üst üste gol kralı olan Burak kaçırdığı gollerden ya da gol olabilecek pozisyonlarda boştaki arkadaşlarına vermediği paslardan dolayı utanacaktır. Ben yazmaktan yoruldum, Burak kaçırmaktan yorulmadı. Burak hadi golü atamadı ama kritik dakikalarda çevre kontrolü yapmadığı için Drogba'ya, Umut'a çıkarmadığı toplar yüzde yüz gol pozisyonuydu. Dilerim Burak kaçırdığı golleri Real Madrid'e atar.

Terim'in ba şı ağrıyacak

Galatasaray gibi oyuncularının çoğu Milli Takım'da oynayan bir takım gol yollarında bu kadar zaafiyet yaşamamalı. Beni şaşırtan Milli Takım'da olmayan oyuncuların kötü performansıdır. Galatasaray'ın yabancı sınırlamasından sonra yerli oyuncu yapısını güçlendirmemesi Terim'in başını bir hayli ağrıtacak gibi görünüyor. Engin ve Emre sahada adeta kayboldu. Bu ikilinin "Şans ayağımıza geldi. Fırsatı kaçırmayalım" düşüncesi içinde olmamaları beni çok şaşırttı. Selçuk'un, hatta eleştirdiğimiz Hamit'in top tutuşunun ve kullanışınin eksikliği bile hissedildi. Muslera'nın yokluğu hücum hattının ve özellikle Drogba'nın ayarını bozdu. Muslera topu oyuna çabuk ve etkili sokan bir kaleci. Galatasaray Antalya maçında Muslera'nın atak başlatacak isabetli degajlarını aradı. Eğer yardımcılarından aldığı bilgiye göre hareket ettiyse Terim'in başlangıç kadrosu yanlıştı. Amrabat yalancı bahar gibiydi, adam geçemedi, isabetli pas veremedi ve çok top kaybıyla oynadı. Terim, Umut, Sabri ve Bruma'yı oyuna aldıktan sonra daha baskılı bir G.Saray izledik. Atan ve tutan aksayınca G.Saray da aksadı.
Not:
Bu maçın uzatması 4 dakika olmaz. Özkalfa yetersiz hakem olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kaleci Hakan'a vakit geçirmesiyle ilgili gösterdiği sarı kartın dakikası komikti. 4. hakem Serkan Gencerler'in onay verdiği rakamsız formayla sahaya giren Vederson'u hakem Özkalfa'nın oynadıktan sonra geri yollaması daha da komikti.

MAÇIN ADAMI: DIDIER DROGBA

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA