Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Özgüven adına önemli hamle

Sezon başı ve devre arası düzenlenen turnuvalarda kupa kazanmak bir takımın özgüvenini ve moral kondisyonunu yükseltir. Terim'le kazanılan Emirates Cup ve Süper Kupa'dan sonra Mancini de ilk kupasını Antalya'da penaltılarla kazandı. İki maçta da Galatasaray 4 farklı takımla tempolu, hızlı, mücadele gücü yüksek bir oyun sergiledi.
Antalya'daki turnuvada Mancini Galatasaray'ı Ajax ve Celtic maçlarında iki ayrı takımla oynattı. Doğrusu bu.. Çünkü aralıklarla sık oyuncu değiştirirseniz oyuncuların performanslarına hakim olamazsınız. Mancini'nin "İki devre iki farklı takım" felsefesi Galatasaray'da her oyuncu için bir fırsat olduğu kadar rekabeti de kızıştırdı.
Celtic maçının ilk yarısında oyuncular ortak mücadele ederken hücum bölgesinde bireysel becerilerini ön plana çıkarmaya gayret ettiler. Mancini keşke, Hajrovic ve İbrahim Coşkun gibi tekniği yüksek oyuncuları Sneijder, Selçuk, Melo, Riera, Bruma gibi oyuncuların olduğu pas kalitesi yüksek takımda oynatsaydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA