Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Aysal: Drogba'nın çıkmasına anlam veremedim

Başkan Ünal Aysal ile Londra'ya birlikte uçtuk ve yarım saat süren bir sohbet yaptık. Başkan, bana, "Sen olsaydın Karabük'te Drogba'yı çıkarır mıydın" diye sordu. Ben de "G.Saray'ın gole ihtiyacı olduğu anlardı. Ve takım olarak Karabük'ün üzerine yüklenmişlerdi. Kafa toplarında etkili olacak Drogba'yı asla çıkarmazdım" dedim. Başkan da "Katılıyorum. Ben de Drogba değişikliğine bir anlam veremedim" şeklinde konuştu. Ben de esprili olarak kendisine maç yazısında dile getirdiğim, "Mancini de kendisine rotasyon yapsın, deplasmana gitmesin" yorumunu hatırlattım. Başkan Aysal da gülerek, "Neden olmasın, geçen sene Fatih hoca cezalıyken bütün maçlarımızı kazanmıştık. Hoca maçı tribünden izlemiş değişikliklerde etkili olmuştu" şeklinde esprili ve anlamlı yaklaşımda bulundu.

SNEİJDER İTİRAFI!
Sohbetimizde Sneijder'ın transferinde rol üstlenen Ali Güven de vardı. Güven, Sneijder'in solda oynayınca çok faydalı olamayacağını söyledi. Başkan Aysal da, "Biz Sneijder'i İnter'den alırken forvet arkası oynasın diye almıştık. Sneijder'in forvet arkasında oynaması görüşüne katılıyorum. Mancini'nin Chelsea önünde bir taktik değişikliğine gideceğini düşünüyorum. Rakibin çok hızlı oyuncuları var. İyi savunma yapmalıyız ve Chelsea'nin bu hızlı oyuncularına geniş alan vermemeliyiz. Bizim elimizdeki tek hızlı oyuncu da Burak. Ayrıca G.Saray'da hedefler her zaman büyüktür. Umarım çeyrek final başarısını elde ederiz. Çünkü G.Saray'da başarı hep en yukarı tırmanmaktır" dedi. Aysal şampiyonlukla ilgili olarak da şunları söyledi: "Herkes G.Saray ikinci olursa Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağını düşünerek bu puan kayıplarına normal bakıyor. Ama ben öyle bakmıyorum. G.Saray için tek başarı şampiyon olmaktır. Mancini ve futbolcuların ligdeki kalan maçlarını kazanmak için ciddi bir sorumluluk içinde olacaklarına inanıyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA