Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Mancini devrimdir!

İğneyi Mancini'ye ve Umut Bulut'a, çuvaldızı da TFF ve Cüneyt Çakır'a batıracağım...
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal şöyle demişti: "G.Saray'ın istikbalini başarıya odaklanmamış oyunculara bağlayamayız"
Başkan Aysal'a soruyorum; G.Saray'ı deney tahtası gibi kullanan, başarıya odaklanmamış Mancini'de gelecekle ilgili istikbal görüyor musunuz?
Bursa'da ikinci yarı müthiş bir oyunla finale yükselen bir takım bozulur mu? Sabri'yi sol bek yapar, "Büyük oyuncu olacak" dediğin ama bana göre kapasitesi dar olan Ceyhun'u Yekta'nın yerine koyarsan, Veysel'i, Telles'i kenarda tutarsan, Berk İsmail'i böyle bir kritik maçta sahaya sürersen çarpılırsın. Ayrıca ne yaptın Mancini? Yekta-Telles ikilisini oyuna alarak yanlışlarını belgeledin.
Hadi bunları geçtik; penaltı sonrası kırmızı kart gören Hakan Balta'nın yerine Melo'yu koymak çok doğruydu. Melo kritik müdahalelerde bulundu. Peki ikinci yarı Melo'yu orta alana çekip Ceyhun'u stoper yapınca ne oldu? Galatasaray kalesi kevgire döndü. Böyle hocalık mı olur?
Başkan Ünal Aysal'a söylüyorum; acemice işler yapan Mancini'ye kusurlarını söylememeye devam ederseniz kabahatini marifet sayar.
Umut Bulut'a bir çift sözüm var; sen Umut, 48. dakikada baktığın ve gördüğün halde Berk'e pas vermeyerek golü engelledin. Eğer o pozisyon gol olsaydı G.Saray oyuna tutunurdu. Mancini yürekli davranıp ceza adına seni çıkarmalıydı.
Bir çift sözüm de TFF'ye; G.Saray Çarşamba günü Bursa'da zihinsel ve fiziksel olarak yıprandığı bir maç oynadı. Kasımpaşa maçı neden Cumartesi oynatıldı? Pazartesi bu maç oynanamaz mıydı? TFF'nin bu davranış hem adaletsizdir hem de kasıtlıdır.
Gelelim Cüneyt Çakır'a... Penaltı hakem yorumudur. Ancak penaltı öncesi Babel, Semih'e omuz atıp topu alıyor. Pozisyon açık faul. Çakır, Beşiktaş maçında "Fair Play" adına elini sıktığın Semih'in yere kapaklanmasına nasıl "Oyna" diyorsun? O gün inandığın Semih'e pozisyonu oynatarak bugün "Faul yok" diye inanmıyorsun.
Babel ise maç sonu "Evet faul yaptım" diyerek seni resmen taca attı. Bir ayıp da sen ettin sevgili Cüneyt Çakır, maçı 6. dakikada bitirdin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA