Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Transferler şut ve gol sayısını artıracak

Galatasaray Yönetimi uzun bir aradan sonra üç tane "Nokta transfer" yaptı.. Pandev, Dzemaili ve Tarık Çamdal, Prandelli'nin ihtiyaç duyduğu bölgelere çözüm olacaktır. İki kanatta da oynama özelliği olan Tarık savunmayı rahatlatacaktır. Tarık'ın hücuma hızlı çıkışı kadar isabetli orta yapabilme özelliği de var. En önemlisi Tarık hücumdan savunmaya çabuk dönebiliyor.
Galatasaray'ın en büyük sorunu takım olarak fazla şut atamaması. Sneijder dışında şut atmayı seven oyuncu yok. Dzemaili uzaktan attığı şutlarla tanınan bir oyuncu. Dzemaili'nin uzaktan golleri de var. İsviçreli yıldız şut atma özelliği sayesinde Selçuk-Melo gibi oyuncuları da şut atmaları konusunda harekete geçirecektir.
Pandev'in gelişi Burak- Umut ikilisini daha verimli kılacak. Pandev'in partneri kim olur bilemem. Ancak Pandev-Burak, Pandev- Umut eşleşmeleri bana Real Sociead'daki Nihat-Kovaçeviç, Derwall-Denizli dönemindeki Tanju-Kovaçeviç eşleşmelerini hatırlattı. İki Kovaçeviç de savunmaları yıpratır, Nihat ve Tanju da golleri atardı. Pandev; güçlü, yere sağlam basan, sırtı dönük top tutan ve rakip savunmaları yıpratan bir oyuncu. Özellikle Burak hızıyla, çabukluğuyla Pandev'in yapacağı asistlerde golcülüğünü yeniden hatırlar. Burak, dikkatli olur ve doğru pozisyon alırsa Pandev sayesinde Tanju ve Nihat gibi goller atar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA