Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Daha çok şey konuşulacak

Galatasaray Genel Sekreteri Nas, protokol tribününde Fatih Terim'i hedef aldı. Karşılaşmanın sonunda, stattan ayrılan Terim'in yanına gelen bir stat görevlisi, protokol tribününde bulunan Nas'ın, "Terim şimdi gitsin biraz da Fener'i çalıştırsın. Sen gider Milli Takım'ı çalıştırırsan, antrenman yaptırmazsan olacağı budur. Takımın hali ne böyle? Engin oynuyor, dünyalar paraya alınan Bruma oturtuluyor. Yazık..." dediğini belirtti. Bazı gazetecilerin de olaya şahit olduğu öne sürüldü. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdi her kafadan bir ses çıkacak. Çünkü bu zemin hazırlandı. O bir resmi açıklama değil, tribünde maçı seyrederken edilmiş bir laf. Herkes her türlü lafı da edebilir. Gel bizim evde edilen lafları dinle sen. Hepsi hasta Galatasaraylı onların. Neler söylediler maç sırasında.
O maçın öfkesi, kızgınlığı... Ama sen bir kere bu zemini hazırladın. Ünal Aysal ve Fatih Terim, Göksel Gümüşdağ'ın tuzağına düşerek bu zemini hazırladılar. Daha bu başlangıç, daha neler konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA