Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Real'den Osmanlı tokadı

Real Madrid'den 6 gol yenmesi G.Saray için en hayırlısı oldu. Zamanında da Chelsea'den 5 yemişti, o sene Avrupa şampiyonu oldu. Osmanlı tokadı attı Real Madrid. Ya kendine gelirsin ya da bitersin

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kâbus gibi bir başlangıç yaptı. Galatasaray'ın ciddi atakları oldu ancak bunları değerlendiremedi. Bu maç daha farklı olur muydu?
Yani farklı olsaydı bu Galatasaray için çok kötü olurdu. Sonucun Galatasaray için en hayırlı, en olumlu sonuç olduğuna inanıyorum. Zamanında da Galatasaray, Chelsea'den 5 yemişti, o sene Avrupa şampiyonu oldu ve Süper Kupa'yı kazandı. Bazen Galatasaray'ın böyle şok tedavi eden tokatlara ihtiyacı var. Sene başından beri Galatasaray sallanıyordu zaten. Hele bu Milli Takım hocalığı olayı da icat edilip Fatih Terim'in kafası iyice karışınca, Terim ile kulüp arasında iyice bir gerilim yaratılınca, futbolcular 'Hocamız bizi terk mi ediyor, bırakıp gidiyor mu?' düşüncesine kapılıp hocalarına inançlarını kaybetmeye başlayınca bir tokat lazımdı. Yani maçı 2-1, 3-2 gibi bir sonuçla Real Madrid kazansaydı geçiştirilip gidilirdi. Şimdi öyle geçiştirilecek bir durum yok. Osmanlı tokadı attı Real Madrid. Ya kendine gelirsin ya da bitersin.

BEŞİKTAŞ ÇOK DAHA İYİ

Bunun sonucunu da hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçında göreceğiz. Bu maç da olmasaydı Galatasaray o tokadı Beşiktaş maçında yiyecekti. Çünkü bana sorarsan Beşiktaş, Real Madrid'den daha iyi top oynuyor. Türkiye'ye gelen Real Madrid dandik bir takımdı. Kimse gözünde büyütmesin. Ronaldo gol attı ama top oynamadı. Attığı gollere kadar, futbol olarak sahada Ronaldo'nun varlığını hisseden var mıydı? Bu kötü Real Madrid'den 6 gol yiyecek kadar kötüydü Galatasaray. Şimdi şapkayı önüne koyacak Başkan Ünal Aysal, şapkayı önüne koyacak Fatih Terim ve diyecekler ki 'Ya tamam ya devam.'

TERİM YANLIŞINI GÖRMELİ
'Devam' diyeceklerse de Fatih Terim kendi kendini bu defa analiz edecek 'Ben nerelerde yanlış yapıyorum' diye. Bu kötü Real Madrid'den altı gol yiyecek takım değil Galatasaray. Ama yediği altı golü de hak etti. Daha da fazlası olabilirdi. Yarım düzine gol, bir düzineye dönüşebilirdi. Fatih Terim'in bu gerçeği kabul edip 'Bu işte benim de yanlışlarım var' demesi lazım. Demezse çözemez Galatasaray. Kendisinin de sonu olur, Galatasaray'ın da sonu olur. Özeleştiri yapamayanın başarılı olmasına imkân yok. Bu sonuçta Fatih Terim'in de çok büyük yanlışları var. Onları bulması lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA