Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arda ile Selçuk süper oynamalı

Türkiye önemli bir maça çıkıyor.. Sizce Hollanda'yı nasıl yeneriz?
Bizim Hollanda'yı yenmemiz için;
1- Fatih Terim'in bu maçı kafasında oynayıp nasıl kazanacağını bulması lazım. Estonya maçındaki futbol değil.
2- Nasıl olur bilmiyorum ama Arda ile Selçuk'un süper oynamaları lazım.
O maçta derinliğine oynayan ve Türkiye'yi hücuma kaldıran bir tek adam vardı; Gökhan Töre. Bana sorarsan Caner ile beraber en iyi iki oyuncuydu. Gökhan Töre'yi de oyundan aldı, inanamadım ki gol averajı da var işin içinde, atacağı ve yiyeceğin goller de çok önemli. Zor iş, yani hakikaten mucize iş. Ama tekrar söylüyorum; bu maça mucize de olsa bir ümitle girebilmek önemli bir başarıdır.

SARACOĞLU KIRMIZI-BEYAZ OLMALI
Maçın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olması sıkıntı yaratır mı sizce? Geçmişte 3 Büyükler'in statlarında oynanan milli maçlarda taraftarlar arasında kulüpçülük göze çarpıyordu.
Estonya maçından sonra Fatih Terim'in bir cümlesi de bu konuyla ilgiliydi. 'Arif olan anlar' değil, 'daaan!!' diye söyledi. 'O gün stada herkes kırmızı beyaz gelsin' dedi. Bizde İnönü Stadı'nda oldu mu tribünler siyah beyaz, Arena'da sarı kırmızı, Saracoğlu'nda sarı lacivert. Tepkiler de, karşı tepkiler de o renklerden başlıyor bir defa. Fatih Terim bir maçlık rica etti; 'Bu maça kırmızı beyaz gelin' diye. Volkan açıklama yaptı dönüşte, aynı manaya gelen. Fenerbahçe'nin kaptanı, seyircisine 'Bu maçta Fenerbahçeli değil, Türkiyeli olun' dedi.

Aysal G.Saray'ın başında kalamaz!
Ünal Aysal, BBC'de bir programa katıldı ve soruları yanıtladı. Orada 'Başarılı bir teknik direktörü göndermeniz nasıl bir şey?' diye soruldu, Aysal da 'Türkiye'de olur böyle şeyler' dedi ve gülüşüldü. Aysal'ın bu açıklamaları için ne diyeceksiniz?
Ünal Aysal Galatasaray Başkanı'na yakışmayacak konuşmalar yapıyor. Özeti bu. Fatih Terim'i G.Saray değerlerine uymayan hareketleri yüzünden kovduğunu açıklayan bir başkan, o kovuş şeklinden başlayarak nasıl Galatasaraylı olmadığını ve olamayacağını her davranışıyla ve her ağzını açışıyla gösteriyor. Bu Aysal, G.Saray'ın başında fazla kalmaz. Kalmamalı zaten.

Ünal Aysal'ın taraftar sayısıyla ilgili görüşlerine katılıyor musunuz? 'Beşiktaş'ın 6 milyon, Fenerbahçe'nin 23 milyon taraftarı var, biz de Fenerbahçe'den 2 milyon fazlayız' dedi.
Fenerbahçe'nin başkanı bundan 25 sene evvel Türkiye'nin nüfusunun neredeyse yarısını Fenerbahçeli ilan edip '25 milyon Fenerbahçeli' deyip de milletin ağzına sakız yaptığı zaman kimsenin gıkı çıkmadı. Hatta bütün gazeteler o günden bu yana '25 milyon Fenerbahçeli' diye manşetler attılar senelerden beri. Şimdi Galatasaray Başkanı yapılmış anketlere göre konuşuyor ... Galatasaray seyircisinin, Fenerbahçe seyircisini geçtiği Türkiye'de yapılan anketler sonucu ortaya çıktı, Galatasaray Kulübü'nün yaptığı anketten değil. 25 milyon Fenerbahçeli tam sallamaydı. Aysal anketlere bağlı olarak konuşuyor ve kıyamet kopuyor birdenbire Türkiye'de. Bu da Türk medyasının utanılacak kadar Fenerbahçeli oluşundan. Ben Fenerli olsam utanırdım! Ünal Aysal'ın Galatasaray Başkanı olması nasıl beni utandırıyorsa bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçeli olsam da bu kadar Fenerbahçeli bir medyadan utanırdım! Bunu söyleyen Ünal Aysal'ın Fenerbahçe'nin neredeyse yarısı kadar taraftarı olan Galatasaray'ın kim tarafından öne geçirildiğini de söylemesini beklerdim! Hakikaten G.Saray seyircisi tribünlerde gözle görülecek kadar, F.Bahçe'nin yarısı kadardı. Derwall-Denizli ile başladı eğilim ama fiilen Galatasaray'ın öne geçişi Fatih Terim'ledir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA