Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Selçuk İnan'ı Drogba bitirdi

Pubis kasları sakat olan bir adam zorlu bir derbinin ardından iki kadınla sabah beşe kadar alem yapar mı?

G.Saray'ın yıldızı Drogba pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran ağrı nedeniyle yurt dışına gönderildi.
Drogba bu ülkeden kovulması gereken bir adam. Adamın sakatlığı pubis kasları. Pubis kaslarından sakat olan bir adam çok zorlu geçen bir F.Bahçe derbisinden çıkar çıkmaz iki kadın ile gece kulübüne gidip sabah beşe kadar âlem yapar mı? Gece kulübüne git efendim! Genç adamsın, paran da var, git.
Ama maç gecesi, o yorgunluğun ardından muhakkak dinlenmesi lazım kasların.
Türkiye'deki uzun sakatlıkların sebebi bu, kaslara gereken ihtimam gösterilmiyor. Derwall maçın oynandığı akşam kampa alırdı takımı ki gençlikleriyle o kasları yormasınlar diye. O âlem gecesini iki kadınla tahmin edebiliyorum. Sapasağlam kas dayanmaz, bir de sakat, bir de yorgun olursa....

BAŞKAN AYSAL'A KALSA TUTACAK

F.Bahçe maçının ardından âlem yapıyor, sonra da diyor ki 'Ben doktoruma gidiyorum, hastayım.' Git ve gelme. Bu adam yüzünden G.Saray bölündü, bu adam yüzünden G.Saray'da yabancılar ve yerliler bölündü.
Bu adamın zamanında Chelsea'de Anelka ve Ballack'ı nasıl perişan ettiğini biliyorum. Frikik olurdu, Ballack Almanya milli takımının kaptanı ve frikikçisi, Anelka Fransa milli takımın frikikçisiydi ama hepsini bu atardı. Ballack'ın kızıp oyunu terk ettiğini hatırlıyorum.
Selçuk'u da bitirdi! Ballack'ı nasıl bitirdiyse birebir aynı... Çilekçi Ünal Aysal'a kalsa G.Saray'ın milyonlarını verecek, tutacak bunları!

ALP BU İŞİ BECEREMEDİ

Zekeriya Alp bu işi beceremedi, hakem atamaları çok laubali

G.Saray ve Beşiktaş puan kaybederken haftanın tek kazananı F.Bahçe oldu.
Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı?
Şimdi F.Bahçe 3 Temmuz sürecini çok iyi kullanarak hayatında olmadığı kadar iyi takım oldu ve o havayı sürdürüyorlar.
G.Saray 'takım' deyince F.Bahçe ile mukayese edilmez.
G.Saray paramparça olmuş, F.Bahçe kim oynarsa oynasın takım. Ama sadece bu değil. Arkasında müthiş bir medya, federasyon ve hakem desteği var. Antalya kümede kalmak için oynayan bir takımken fanatik F.Bahçeli olduğu bilinen bir hakemi o maça veriyorlar, alay eder gibi.
Yukarıda bir şey yok ama aşağıda müthiş bir kümede kalma savaşı varken hakem tayinlerinin çok iyi yapılması lazım. Ama en laubali tayinler yapılıyor. Aynı maçta oğlu hakem babası gözlemci. Kendi oğluna karşı bir babanın tarafsız olmasını nasıl beklersin ve de adamı niye ona zorlarsın.
Aileyi yıkmak mı istiyorlar.
Metin Tokat oğluna 3 verse de oğlunun hakemliği bitse ne olacak? O evde huzur kalır mı bir daha. 'Torpil olsun diye babasını verelim ki bu çocuk ilerlersin.' Başka mantığı yok. Zekeriya Alp bu işi beceremedi.
Kupa, Olimpiyat Stadı'nda kaldırılsın mı sizce?
Ben olsam kendi seyircim önünde kaldırırım. Fener seyircisine yasak olan Olimpiyat'ta kupa kaldırsan ne olur!

USLU YANGINA KÖRÜKLE GİDİYOR

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ile ilgili neler söyleyeceksiniz?
F.Bahçe şampiyon, onu geç. Bu maç Beşiktaş için önemli bir maç, Fenerbahçe için önemli falan değil. Şimdiden başlamış dedikodular, 'G.Saray ikinci olmasın diye F.Bahçe yatacak. Efendim tarihte bunların örnekleri var.' Bu dedikoduların ardında G.Saraylılar var, Fener'i tahrik etmeye uğraşıyorlar ki oynasın Beşiktaş'ı yensin diye.
Mahmut Uslu da 'Bizim için G.Saray ve Beşiktaş eşit uzaklıkta. Ama bir seçim yapmak gerekirse, kime yakın olduğumuzu herkes biliyor' diyor, o da yangına körükle gidiyor.
Çok dedikodusu olacak bir maç...

EDİTÖR: ÖZGE AYDIN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA