Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abdullah Kiğılı başkan olmaz!

3 Temmuz olmasaydı Kiğılı çoktan ayrılmıştı. Böyle kritik durumda F.Bahçe'yi işi pahasına bırakmadı. Ama yeni yönetimlerde olmaz

Cezası kesinleşen Aziz Yıldırım'a hapis yolu göründü. Şimdi soru yerine kimin başkan olacağı? Abdullah Kiğılı'nın adı gündemde. Siz neler söyleyeceksiniz?
Bu soruya Abdullah Kiğılı canlı yayında cevap verdi, 'Hiç temenni etmiyoruz ama (Çünkü AYM'ye başvuruyorlar. Yürütmeyi durdurma kararı alınabilir ya da alınmaz) sayın başkanımız içeriye girerse tüzüğümüz açıktır. 40 gün içinde kongreye gidilir, yeni başkan seçilir. Bu 40 gün içinde de kulübü başkanvekili, yani ben yönetirim.' Bitti!.. Bunun tartışılacak bir tarafı yok.
Abdullah Kiğılı sizce başkanlığa adaylığını koyar mı?
Abdullah Kiğılı benim çok yakın arkadaşım. İşi çok genişleyen bir adam. Çin'de dükkanlar açıyor. Mağazalarının sayısını ben bilmiyorum. 200'e yaklaşmış. Aslında tam gün mesai isteyen böyle bir işadamının, bırak başkanlığı, Fenerbahçe Yönetimi'nde ön planda dahi olmaması lazım. Fenerbahçe'nin başına bu işler gelmeseydi, 3 Temmuz olmasaydı Kiğılı çoktan bırakmıştı. Ama böyle bir kritik durumda Fenerbahçe'yi işi pahasına dahi bırakmayacak kadar yürekten bir Fenerbahçeli. Onun için bu dönemi sonuna kadar götürür. 40 gün başkanvekilliği de yapar ama ondan sonra benim bildiğim Kiğılı, yeni yönetimlerde görev almaz.

YILDIRIM BİNLERCE KİŞİ TOPLAR AYSAL YÜRÜSE 15 KİŞİ GELMEZ!

G.SARAY'A MÜSTAHAK

"Galatasaray'da bir başkan var. Sağından tokadı yiyor, solunu çeviriyor. Solundan tokadı yiyor, sağını çeviriyor. Fenerbahçe'ye yapsalardı ya bakayım. 15 gündür Türkiye yıkılıyordu ve o maçın tarihi değişmişti. Aziz Yıldırım'ın büyüklüğü burada! Aziz başarıyor arkadaş! Bunu başardığı içindir ki de binlerce taraftar arkasından yürüyor adamın. Ünal Aysal yürüsün bakalım 10 kişi gider mi arkasından ya! Cüneyt Çakır'ı tayin edecekler itiraz etme, çarşambadan üç gün sonraya maç konacak itiraz etme sonra 4-0 yenilince 'Vay bu hakem! Vay bu federasyon.'
Yok ya!.. Ünal Aysal yönetimi Galatasaray'ı şamar oğlanına çevirmiştir Federasyon'un nezdinde. Ünal Aysal yönetimi Galatasaray'ı oyuncağa çevirmiştir Mancini'nin nezdinde. Bir oyuncak şamar oğlanı Galatasaray bugün. İftihar etsin Ünal Aysal ve iftihar etsin 10 gün evvel o Ünal Aysal'a, 'İdari ve mali bakımdan ibra edilmiştir' diye el kaldıran kongre. Yani derinliğe baktığın zaman G.Saray'da bir tane sorumlu var o da G.Saray Kongresi.
Senelerden beri Galatasaray'ın canına okuyanlara el kaldırıyor. 'Kabul edenler - etmeyenler. Edilmiştir.' Bu kongreyle her şey müstahak. Ünal Aysal da müstahak, Mancini de müstahak, o hakem de müstahak, o Federasyon da müstahak. Bu kongre ile Galatasaray'a her şey müstahak.

Arda'ya yapılanlar Selçuk'un başına geldi
Selçuk İnan gemileri yakmış gibi gözüküyor. İnan, "Biz Pazar günü öğlen de oynayabilirdik. Kimse konuşmuyor, ben bu konuda konuşan birisi değilim" diyerek yönetime göndermede bulundu.
Selçuk İnan'ı teknik direktör Mancini ve başkan Ünal Aysal bitirdiler. Selçuk, Galatasaray'dan kopmuş. Taraftar da maşallah... Yani Arda Turan'ın başına gelen Galatasaray'ın bütün yerli yıldızlarının başına geliyor birer birer.

Otelin müdürünü kovsa ne öder?
Takım 4-0 yenilmiş ve Beşiktaş ile ikincilik yarışı devam ediyor. Böyle bir durumda Mancini'nin takıma 3 gün izin vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bana sorarsan 'Beni kovsunlar' diye can atıyor. 9 milyon euro ne demek ya! Bu maddeyi kim koymuş da imzalamış? Sevgili dostumuz Ünal Aysal, dünyanın en büyük holdinglerinden birinin başında. Bir tane profesyonelinde var mı 9 milyon euroluk tazminat maddesi, göstersin bana. İşte İstanbul'daki en büyük eseri Les Ottomans Oteli. Müdürünü kovarsa kaç para tazminat ödeyecek, söylesin bana bakayım. Bir mukayese edelim Mancini ile. Çünkü oradaki para kendi parası, buradaki para G.Saray'ın. Bu kulübün başına açtığı 580 milyon dolarlık borçla Aysal'ın alakası kalmayacak. O gidecek Belçika'da sefasını sürecek, yeni gelen Galatasaray Başkanı bütün ıstırabı çekecek.

EDİTÖR: ÖZGE AYDIN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA