Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı, Kayseri ve Samsun'da iki kişinin ölümüne neden oldu.
Kayseri'de Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı teşhisiyle tedavi gören çocuk öldü.kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı her geçen gün artıyor artık halkın daha dikkatli ve daha titiz bir şekilde davranması lazım bu konuda herkes üstüne düşeni yapsın çayırlar yeşillikte fazla durmayın oğullarınıza dikkat edin giden gelmiyor hain kene bir can daha almasını istemiyoruz artık herkes işini yaparsa işin yolunda gitmeyeceği bir durumu söz konusu olmaz herkese teşekkür ediyorum saygılarımla muratbuyuk55
cevapla 19.06.2009 16:40
domuz gribine dünya ayağa kalktı biz
yaklaşık4 yıldır KKKa hastalığı ile baş
edemiyoruz neden dünya sağlık
örgütünden yardım almıyoruz sağlık
bakanımız neden bu konuya duyarsız
diyeceğim artık kene ölümleri olmasın
bunun bir çaresi olmalı
Benim annemin küçüklüğü babasının görevi yüzünden köyde geçmiş ve o köyde milyonlarca kene varmış köylüler hayvanların üzerinden keneleri elleri ile koparıp temizliyorlar ve kendi vücutlarına bile yapışsa çıkarıp atınca bile hasta olmuyormuşlar ya bu kkka virüsü doğanın dengesinin bozulması sonucu ortaya çıkan bir virüs ya bazı ülkerin ülkemizi yıprakmak için açtığı biyolojik bir savaş yada ben biraz fesatım .
cevapla 19.06.2009 12:43ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sultanbeyli'de orman yangını
Sultanbeyli'de ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın kontrol altına alındı. Söndürme uçaklarının da müdahale ettiği yangında 10 hektarlık ormanlık alan kül oldu.
Denizli'de domuz gribi vakası
Denizli'ye Kanada'dan gelen bir Türk vatandaşında domuz gribi tespit edildiği bildirildi.
Milli Piyango çekildi
Milli Piyango'da 1,5 milyon liralık büyük ikramiye "404547" numaralı bilete isabet etti.
Hafta sonu hava nasıl olacak? - HARİTALI
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
Kayıp kişilerin cesetlerine ulaşıldı
Milas'ta yangın söndürme helikopterinin düşmesi sonucu kaybolan iki kişinin ceetlerine ulaşıldı.
Muş'ta şiddetli yağış
Muş'ta şiddetli yağış nedeniyle 15 evi su bastı.
Akşam saatlerinde etkili olan ve yaklaşık bir saat süren sağanak yağış...
Başkent'te su kesintisi
Ankara'da bazı bölgelere 23 Haziran Salı gününden itibaren 40 saat süreyle su verilemeyecek.
Tuğçe Güder hamile
Evlendikten sonra eşiyle birlikte Yalova’da doğal bir yaşamı seçen Tuğçe Güder, hamile olduğunu açıkladı.
Paşhan'ın imzasını dövme yaptı
Aşkının adını dövme yaptıranlar kervanına Merve Sevi de katıldı.
Metres olmam
Bir dizide rol alması için teklif götürülen Helin Avşar, rolü kabul etmedi.
Dürbünlü aşk kalkanı
Ebru Gündeş, sevgilisi Reza Zarrab ile çıktığı tatilde, basından korunmak için ilginç bir yol buldu.
İşte Şebnem Özinal'ın bebeği
Oyuncu Şebnem Özinal ile işletmeci Şefik Öztek çiftinin bebeği Ayşe, ilk kez görüntülendi.
Jet-ski'yle şov yaptı
Bodrum sezonunu geç de olsa açan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, geleneksel Türkbükü şovlarını bu yıl da sürdürüyor.
Emir Tarkan'ı aratmıyor
Tarkan'ın ilk keşfi Emir, fiziksel benzerliğinin yanısıra sesiyle de Tarkan'ı andırıyor.
Jübile sonrası ikinci balayı
İngiltere'deki Blackburn Rovers takımında futbol oynarken, muhteşem bir jübileyle yeşil sahalara veda eden Tugay Kerimoğlu, Bodrum’da ailesiyle tatil yapıyor. Kerimoğlu ve eşi Etkin ikinci balayında gibi.
Şarkılarımı Fahriye'ye yazdım
Özcan Deniz, albümündeki bütün şarkıların 'esin kaynağı' olarak; sevgilisi Fahriye Evcen'i gösterdi.
Cep harçlığı 3 bin TL
"Paranın kıymetini bilmiyorum" diyen Teoman, kendini menajerinin emin ellerine bıraktı. Tüm birikimini menajeri idare ediyor, adına yatırım yapıyor. Teoman da ayda 3 bin TL harçlık alıyor!
Rol için öğretmen olacak
'İkinci el erkek arıyorum' sözü hafızalara kazınan Pınar Aylin, oyunculuğa soyundu. Aylin, yeni sezonda 'Bez Bebek' dizisinin matematik öğretmeni olacak.
Sağlık Bakanlığı'ndan uyarı
Sağlık Bakanlığı, açıkta satılan dondurmalar ve soğuk içecekler konusunda vatandaşları uyardı.
Sinemalarda bu hafta
Teklif filminde kitap editörü Margaret, sınır dışı edileceğini öğrenince, yıllardır çile çektirdiği asistanı Andrew ile bir anlaşma yapar. Nişanlı bir çift gibi davranacaklardır. Ama kontrol Margaret'ın elinden çıkar ve gerçekten evlenirler... Haftanın diğer komedi filmi 17 Yeniden, 1989'da liseye giden Mike'ın 20 yıl sonra, evliliği ve işi sallantıdayken, mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri dönmesini anlatıyor. Aksiyon sevenler 12 Tuzak'ı, korku sevenler Soldaki Son Ev'i seyredebilir.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.