Davette köpek dehşeti!

  • yeni haber
  • BÜLENT CANKURT
  • Giriş Saati : 17.07.2009 12:56
    Güncelleme : 17.07.2009 12:56
Türkan Uzel'i ziyaret etmek için, Uzel'in Beylerbeyi'ndeki yalısına giden Cana Sialom, ölümden döndü. Sialom, Uzel'in köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin elinden zor kurtulan Sialom'un sadece kafasında 48 dişiş olduğu öğrenildi.

GÜNAYDIN'ın köşe yazarlarından Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Cana Sialom'un Türkan Uzel'in köpeğinin saldırısına uğradığını yazdı.

İşte Cankurt'un bugünkü yazsısı:

Geçen hafta Türkan Uzel'i ziyaret etmek için, Uzel'in Beylerbeyi'ndeki yalısına giden Cana Sialom'un ölümden döndüğünü öğrendim! Cana Hanım, yalıdan içeri girer girmez, Uzel'in normalde bağlı olması gereken Alman kurdu, Cana Hanım'a saldırıp, yüzükoyun yere düşürmüş ve her tarafını ısırmaya başlamış. Özellikle kafasının arka tarafını resmen parçalamış; hatta kafatası zarını bile paralamış. Cana Hanım'ın haykırışlarını duyan yalının hizmetlileri, köpeğin kafasına bir tahtayla vurup sersemletince, şoförü de Cana Hanım'ı sürükleyerek son anda yalının bahçesine taşımayı başarmış.

BUGÜN TABURCU OLACAK

Geçen hafta perşembe gününden bu yana Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Cana Hanım'ı görenler, tanınmayacak halde olduğunu söylüyorlar. Dikiş atabilmek için saçı kazınan Cana Hanım'ın sırtında, belinde, bacaklarında ve özellikle kafasının arkasında onlarca dikiş varmış. Bugün taburcu olacak olan Cana Hanım, en az bir ay da evinde istirahat edecekmiş. Köpeğinin marifeti yüzünden kahrolan Türkan Hanım, hastanede Cana Hanım'ın başucundan ayrılmıyormuş. Ancak öğrendim ki, köpeğin bu ilk vukuatı değilmiş! Bundan sonra Türkan Hanım'ın ziyaretine gitmek isteyenlerin bir kez daha düşüneceğine eminim!!!

kalan karakter 460

sydneyman sydneyman

CEMREGS kardesim,,gezerken de bagli olmali,,dunya daki gelismis ulkelerde,sokaklarda kayissiz kopegi gezdimenin cezasi bile var .

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.07.2009 17:23
mstercan mstercan // ANTALYA

Alman kurdu nun işi değildir o. Başka cinstir.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.07.2009 16:56
cemregs cemregs // İSTANBUL

bakın sayın büyüklerim;
köpeklerinimizin aşılarını yaptırmalıyız.sizler yaptırmamışsınızki köpeğiniz saldırmış.ayrıca her daim köpeğiniz bağlı olmalı.(gezme harici)

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.07.2009 16:29
Blackseal Blackseal // İSTANBUL

Adı üstünde yalı demişler. köpekte orada süs değil. Yetiştirme tarzı yada sahibini suçlamak ne alaka onu anlamadım ? bekçi köpeği dediğin böyle olur. Yalı hizmetlilerinin tek hatası köpeği bağlı tutmamalarıdır.

geçmiş olsun.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.07.2009 16:24
sydneyman sydneyman

ister ALMAN kurdu olsun isterse ufacik tefecik fifi,,,kopegin uysal veya saldirgan olmasi sahibine ve yetistirme tarzina gore degisir,ayni insanlarda oldugu gibi.kopegi degil,sahibini suclamak lazim

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.07.2009 14:54

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Sinemalarda bu hafta
Karadeniz'de gemi battı
"Çöp ev" altıncı kez temizlendi
Yemekten sonra hastanelik oldular
Julio Iglesias İstanbul'a geliyor
Kainat güzeli 'demir ustası' oldu
Şanlıurfa'da kene istilası
Fethiye'de orman yangını söndürüldü
Bursa, Trabzon ve Kayseri'de elektrik kesintisi
Otomobil ile minibüs çarpıştı: 17 yaralı
Ayten'in üç hali
Kayacı'ya filmli tehdit
Milli Eğitim Bakanlığı araştırmasında özel okullar açık ara önde
Eski sevgiliden hakaret davası
Dev yat yarışının gözdesi Deniz Harp Okullu kızlar
Yetim kaplanları bağrına bastı
Cemil İpekçi Mardin'de kalp spazmı geçirdi
Klasik müzikle barış köprüsü
Rock'ın güçlü halkası
Borat'ın başı bu kez Ukrayna ile dertte
Genç bahriyeliler açıldı
'Kızımı Cem katletti, Adli Tıp lekeledi'
1900'deki köprü projesinde raylı sistem de vardı
Cemal'den yepyeni bir albüm geliyor
Paris'te Türk kahvehanesi
Harry Potter açılışı rekor kırarak yaptı
Silah başında cinnet
İhanetin delili 'yemek sepeti' sitesinden çıktı
Lise öğrencisi balkondan düşüp öldü
Fenerbahçe'nin projesine mühür
Karadeniz'de gemi battı 11 kişi kurtuldu
Cinsiyet ayrımı var
RTÜK'te seçim günü
İzne gelen eri tinerciler öldürdü
Galata 3 gün kapalı
Kırım Kongo bu kez de Samsun'da bir can aldı
Âşığıyla kaçan kadına kanlı infaz
Gazeteciye evinin önünde silahlı saldırı
Bebekler ölmeyecek
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol