Özel bir başlangıç

  • yeni haber
  • GÜNAYDIN
  • Giriş Saati : 04.10.2009 11:36
    Güncelleme : 04.10.2009 16:37

'Laf Aramızda' programına katılan Haluk Piyes ile Hande Subaşı birbirlerine aşk mesajları gönderdi. Piyes, güzel oyuncuya iltifatlar yağdırırken ikilinin samimiyeti de gözlerden kaçmadı.

Bilal Özcan'ın sunduğu sohbet programı 'Laf Aramızda'nın bugün yayınlanacak bölümüne eski Türkiye Güzeli Hande Subaşı ile oyuncu Haluk Piyes konuk oldu.

Programın hafta içinde yapılan çekimlerinde iki konuk arasındaki yakınlaşma dikkat çekti. Haluk Piyes çekim süresince, programın güzel konuğuna iltifatlar yağdırırken, Hande Subaşı da bu iltifatları karşılıksız bırakmadı. İki ünlü, soruları yanıtlarken de birbirlerine mesaj gönderdiler. Bu arada çekim aralarında birbirleriyle uzun uzun sohbet ettiler.

HANDE SUBAŞI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HALUK PİYES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ



MAÇO SEVERİM

Sunucu Özcan, 5 yıllık nişanlısı Can Özgen'le yollarını ayıran Hande Subaşı'na, "Neden bitti ilişkiniz?" diye sordu. Subaşı bu soruyu yanıtlarken dövüş sporlarından hoşlanan, sert ve maço bir görünümü olan Haluk Piyes'e mesaj verir gibiydi. Güzel oyuncu "Hayattan hep iyi şeyler bekliyorsun ama her şey insanlar için. Eski nişanlım beni çok üzecek bir şey yapmadı. Yapı olarak daha sakin, aklı başında erkekleri seviyorum. Özel hayatıma da çok müdahale edilmesini kaldıramıyorum ama; birazcık da maço bir tavrı olmasından hoşlanıyorum erkeğin. Her ne kadar kadın erkek eşit desek de, eşit değil" dedi.

GEÇMİŞ SORUN DEĞİL

Haluk Piyes ise "Nasıl kadınları beğenirsin?" sorusuna yanıt verirken adeta Subaşı'na, "Geçmişte yaşadıkların beni ilgilendirmez, bundan sonrası önemli" der gibiydi. Piyes şöyle konuştu: "Bir ilişkide benim için en önemlisi güvendir. Sonuçta ben de bazı şeyler yaşamışımdır geçmişimde. Kesinlikle ilişkide yalan olmamalı, dürüst olunmalı."

ÖZEL BİR BAŞLANGIÇ

Çekim sonunda Piyes'in anı defterine yazdıkları ise Subaşı'na olan duygularını özetleyen cümlelerdi: 'Sevgili Bilal Abi, şu an öyle sıcak, öyle samimi bir ortam oluşturdun ki, galiba hayatımın en özel anlarından birinin başlangıcını verdin'...

BÜTÜN HAYALLERİM ARTIK GERÇEK OLDU

2005 Türkiye Güzeli ve oyuncu Hande Subaşı çocukluğunda Ankara'da yaşarken oyunculuk ve güzellik yarışmalarıyla ilgili çok hayal kurduğunu belirterek, "Secret diye bir kitap çıktı ya, orada denildiği gibi ben de bir şeyi çok istedim ve hayalini kurdum. İstanbul'da yaşayacağım hayatı güzel bir şekilde andım ve istediğim gibi de gerçekleşti" dedi.

'KANIMDAKİ BARUT' KLİP FİYATINA GELDİ

Son filmi 'Kanımdaki Barut'un senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu olan Haluk Piyes; filmi 150 bin liraya mâl ettiğini söyledi ve ekledi: "150 milyara, şu anda bir klip bile çekemezsiniz. Ama ben bunu da göstermeyi çok istedim. Bir duyguyu milyon dolarlarla değil de cüzi bir miktara da anlatabileceğimizi gösterdim."

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
İntiharı önlemek için geldi intihar etti
Valinin koruması oyuncuyu eylemci sandı
Eski eşine oğlunun gözü önünde kurşun yağdırdı
Üniversitede 'kadro' dayağı
Haber turu
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol