Çamlık alanda cesedi bulunan kadını, ilişki sırasında başarısız olan partnerinin boğduğu öne sürüldü
Adana'da ormanlık alanda boğularak öldürülen kadının cinsel ilişki sırasında başarısız olan bir erkeğin kurbanı olduğu öne sürüldü. Cinayetle ilgili biri astsubay başçavuş 5 kişi gözaltına alındı. Eşinden ayrıldıktan sonra tek başına yaşayan Berrin Akmansoluk'un (44) cesedi 28 Ekim 2009'da Sarıçam ilçesi Mustafalar Köyü yakınlarındaki çamlık alanda bulundu. Belden aşağısı çıplak olan ve boğazında morluklar bulunan Akmansoluk'un otopsisinde kafatasında kırıklar tespit edildi. Olayla ilgili olarak jandarma istihbaratta görevli astsubay başçavuş Murat O. ihbarda bulundu. Astsubay, Akmansoluk'un arkadaşı olduğunu, olay gecesi Gökhan C. ve Nurullah B. ile birlikte gezdiklerini söyleyince şüpheliler gözaltına alındı. Astsubay başçavuş Murat O.'nun "Otomobille geziyorduk. Alkollüydüm, yolda indim. Berrin, Gökhan ve Nurullah birlikte gitti. Sonra Berrin'in öldürüldüğünü öğrendim" dediği öğrenildi. Nurullah B. ise "Gökhan, Berrin ile cinsel ilişkiye girmek istedi, başarısız olunca da Berrin dalga geçti. Gökhan gururuna yediremedi ve boğup öldürdü" diyerek kendini savundu.ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Domuz gribi 11 can aldı
Türkiye'de domuz gribi nedeniyle ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.
Ankara'da sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji, Ankara'da 4 Kasım'da sabah saatlerinde kuvvetli sağanak yağış olacağını bildirdi.
Antalya ve Muğla için acil çağrı
Meteoroloji, Antalya ve Muğla'da şiddetli yağış beklendiğini açıkladı. Her iki il ve ilçelerine, bu geceden itibaren 24 saat süreyle, metrekareye 180-200 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.
İzmir'de arabalı vapur seferleri iptal
İzmir'de şiddetli yağmur ve lodos nedeniyle arabalı vapur seferleri iptal edildi.
Başkentte elektrik kesintisi
Bakım çalışmaları nedeniyle Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Yağış ve fırtınaya dikkat! - HARİTALI
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
Kar yolları kapattı
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde köy yolları ulaşıma kapandı.
Motosikletli gençler kaza yaptı: 2 ölü
Fethiye'de, motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki genç öldü.
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'un bazı ilçelerinde 5-6 Kasım tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacak.
Musluktan mavi su aktı!
Adana'da bir mahallede bazı evlerin musluklarından mavi renkte su aktı.
8 kiloluk dev ekmek!
Yalova'da bir fırın tarafından 15 çeşit tahıl unundan üretilen 8 kiloluk dev ekmek, görenleri şaşırtıyor.
Hava ulaşımına sis engeli
İstanbul-Mardin seferini yapan THY uçağı yoğun sis nedeniyle Diyarbakır'a indi.
Anne ve 6 çocuğu son anda kurtarıldı
Bitlis'in Tatvan ilçesinde muhtemel bir facia son anda önlendi.
Hırsız çeyiz çaldı
Bursa'da düğün yapmaya hazırlanan nişanlı genç kızın çeyizi çalındı.
Güneydoğu toz bulutuna teslim
Suriye üzerinden gelen toz bulutu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hayatı olumsuz etkiliyor.
Sivas ve Hakkari'de heyelan
Sivas'ta Koyulhisar-Reşadiye arasındaki D-100 kara yolunda ve Hakkari'de Şemdinli-Derecik kara yolunda heyelan meydana geldi.
Ankara'da sobadan zehirlenme: 1 ölü
Mamak'ta gecekonduda oturan bir kişi sobadan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Ankara'da su kesintisi
Yenimahalle'nin bazı bölgelerinde yapılacak içme suyu şebeke bağlantı çalışması nedeniyle 5 Kasım Perşembe günü su kesintisi yapılacak.
Ege Denizi'nde deprem
Ege Denizi’nde gece yarısı 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
115 santimetrelik alabalık
Rize’nin Ardeşen ilçesinde şans eseri yakalanan 115 cm uzunluğundaki alabalık görenleri hayrete düşürüyor.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.