Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü 30 yaralı

  • yeni haber
  • CİHAN
  • Giriş Saati : 08.02.2010 20:24
    Güncelleme : 08.02.2010 23:16
Sivas'tan Kayseri istikametine gelen yolcu otobüsü tipi ve yolun aşırı buzlanması nedeniyle devrildi.

Devrildikten sonra kar üstünde sürüklenen otobüs içerisindeki yolcularda 2 kişi hayatını kaybetti. 30 kişi yaralandı. Yaralılardan iki kişi de itfaiye ekiplerinin uzun çalışması sonucu otobüs altından çıkartıldı.

Kayseri-Sivas Karayolu 24. kilometre Gömeç köyü yakınlarında, Sivas'tan Kayseri'ye gelmekte olan Erman Özkan yönetimindeki 34 EZ 7478 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma ve tipi nedeniyle şarampole devrildi. Otobüs devrildikten sonra bir süre sürüklendi. Kazada, otobüsün altında kalan 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince, krikolar kullanılarak 2 yaralı uzun çalışma sonucu kurtarıldı. 2 kişide hayatını kaybetti. Yaralılar Kayseri'deki birçok hastaneye kaldırıldı. Kazadan yaralı kurtulan bir kişi ise ne olduğunu anlamadıklarını belirtti.

Otobüsün içerisinden nasıl çıktığını bile anlatmakta zorlanan şahıs, uyuduğu sırada bir gürültüyle uyandığını ve neye uğradığını şaşırdıklarını belirtti. Yaralı kurtulan şahıs olay yerine yakını gelince ona sarılarak ağlamaya başladı.

Sivas'tan Kayseri'ye giden Erman Özkan yönetimindeki 34 EZ 7478 plakalı yolcu otobüsünün Kayseri-Sivas kara yolu Gömeç Köyü yakınlarında devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralananların isimleri şöyle:

Mustafa Karaçam (53), Gamze Çam (24), Hasan Tahsin Gürbüz (24), Okan Eker (23), Muradiye Keskin (66), İsmail Çakmak (54), Nurdan Bayram (21), Sakin Yıldırım (35), Gamze Meral Mermer (17), Fatma Köse (20), Yusuf İzzettin Mermer (15), Kübra Çam (16), Tuncay Mert (25), Hasan Koç (61) Emrah Özpolat (28), Meryem Karademir (54), Seyfettin Karademir(49), Mustafa Keskin, Yusuf Karaoğlu, Nuh Balcı, Elif Şuheda Kocaer, Sülhan Özkeleş, Gökhan Hasbey, Demircan Kiraz, Emine Karakoç, Habib Göker, Barış Yazar ve Meryem Kandemir.

Yaralıların Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındıkları öğrenildi. Bu arada, kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimliklerinin henüz belirlenemediği bildirildi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Kar kalınlığı 2,5 metreye ulaştı
Edirne karayolu ulaşıma kapandı
İstanbul'da su kesintisi
Manisa'da su baskını
Abant'a yoğun ilgi
Sakarya'da karbonmonoksit zehirlenmesi
Konya Taşkent'te eğitime ara
Eğitime kar engeli
İzmir yağmura teslim
Hep kadınlardan hoşlandım, böyle de devam edecek
Çöp evinden utanmış
Bacağı kırılan Avşar iki günde ayağa kalktı
'Adanalı'lar podyumda!
İki yıl evlilik ve çocuk yasak
Cenaze stresini pavyonda attı
Rüyalar hakkında 15 gerçek
41 yaş için çok özel parti
Doğu'da beyaz esaret
Kavalyesiz kadınların Serdar Ortaç izdihamı
Yeni sevgilisi 24 yaşında
Kaçak et kontrolü zanlıyı yakalattı
Uçakların kuyrukları çarpıştı
Kalp krizi geçirdi, park etmiş araca çarptı: 5 ölü
Bursa'da yine hastane yangını
Lise öğrencilerine 10 liraya esrar
Kapalıçarşı'ya nüfus cüzdanı çıkartılıyor!
Kızını taciz eden sevgilisini öldürdü
Ne olur satma kızı dedik, dinletemedik
İzmir'i sel vurdu
Avrupa Kültür Başkenti New York Times'ta tam sayfa
Engelli olması yaşamına engel değil
Katili, eşinin yasak aşkı çıktı
'Sen artık benim 4'üncü oğlumsun'
Deve kuşu yarışlarını hayvanseverler önledi
Ölümüne aşkın sağlıklı meyvesi
Elektrik santralinde patlama
Latin Amerika'da karnaval zamanı
Haiti'den Türkiye'ye yardım için teşekkür
Tatil bitti, sınav maratonu başlıyor
50 yıl önceki biletçi kız, şimdi İETT'de
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol