Baba'nın feryadı, yürekleri dağladı

Konya'da, girdikleri sanayi tipi buzdolabında hayatını kaybeden 4 kardeşin havasızlıktan öldüğü belirlendi. 4 çocuğunu birden aynı gün yitiren baba Mehmet Üçer'in feryadı, yürekleri dağladı

Konya'da sanayi tipi buzdolabında yan yana cesetleri bulunan 4 kardeşten geriye gözüyaşlı aile ile dramatik hayat hikâyeleri kaldı... Kulu ilçesine bağlı Tavşançalı beldesinde çobanlık yapan Üçer ailesi, bir anne-babanın yaşayabileceği en büyük acıyla sarsıldı. Ali Ağa Yaylası'nda çiftlikte yaşayan çiftin 4 çocuğu, önceki gün akşam saatlerinde, evlerine 300 metre mesafedeki bağevinde sanayi tipi buzdolabı içinde ölü olarak bulundu. Saime (6), Aynur (7), Ebru (10) ve Ozan Üçer'in (12) cansız bedenlerinin bulunması üzerine çok yönlü soruşturma başlatıldı.

ADLİ TIP AÇIKLADI

Jandarma olay yerinde 2 saat inceleme yaptı, parmak izi aradı. Anne ve babanın yanı sıra işveren Ömer Dağhan ve eşinin de ifadesi alındı. Çocukların oynamak için dolaba girdiği tahmin edilirken, başka ihtimaller de araştırıldı. Jandarma raporunda, cesetlerle birlikte çocukların terlik ve ayakkabılarının da dolaptan çıktığı yer aldı. Bu da çocukların içeri zorla sokulmuş olma ihtimalini zayıflattı. Raporda, çocuklardan ikisinin ağız ve burunlarından kan geldiği de belirtildi. 4 kardeşin cesetleri Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çıkan ön raporda, çocuklarda darp izine rastlanmadığı, havasız kaldıkları için yaşamlarını yitirdikleri kaydedildi.

AMCA: ŞÜPHELERİM VAR

Adli Tıp önünde bekleyen amca Mustafa Üçer ise yeğenlerinin ölümüyle ilgili soru işaretleri bulunduğunu savundu. Amca Üçer, "Çocuklar dolaba nasıl giriyorlar, nasıl sığıyorlar? Benim mantığım almıyor. Kapı nasıl kapandı? Kafamda soru işaretleri var? Çocuklar iki büklüm. Kafaları, boyunları bacaklarının arasında" dedi. Amca bu iddiaları dile getirirken, aile büyük bir acı içinde. Aynı gün tüm çocuklarını kaybeden baba Mehmet Üçer (30), 12 yıl önce şu anda 35 yaşında olan Nazmiye Aktaş ile imam nikâhıyla birlikte yaşamaya başladıklarını, maddi nedenlerle resmi nikâh yaptıramadıklarını söyledi. Çocuklarının iyi şartlarda büyüyüp okuyabilmeleri için 8 yıldır ayağına ayakkabı dahi almadığını, belirten Üçer, "Ben ve eşim ilkokulu bile bitirememiştik. O yüzden çocuklarımın okuyup hayatlarını kurtarmasını istiyordum. Küçük kızım nedense son üç gündür sabah çok erken saatlerde dahi sürekli yanımıza gelip beni ve eşimi öpüyordu. Şimdi nedeninin çok iyi anlıyoruz" diye konuştu. Anne Nazmiye Aktaş ise "İki gündür evin içine giriyorlardı. Kızlar gitmezdi, Ozan aksiydi. Gözü açıktı. Herhalde 'oynayalım' dedi. Sonra da ya üzerlerine kapattılar ya da rüzgârın etkisiyle kapandı. Dünya yıkılsa o dolabın içine girecekleri aklıma gelmezdi" dedi. 4 çocuğun cenazesi dün gözyaşları arasında Konya Cihanbeyli'ye bağlı Gölyazı beldesi Karakol mezrasında toprağa verildi.

kalan karakter 460

yozgatsarikaya yozgatsarikaya

allah kalanlara sabirlar versin ama böyleside hic duylmamisdir amaca dogru söylüyor nasil sidilar ucu dolabin icine yani

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 01.09.2010 20:05

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Türk sevenlerinden özel nazar boncuğu
Dayısını aynı hastalıktan kaybetmiş
Seksi dansı, genç eşini kıskandırdı
'Çevrem beni bu hale getirdi'
Grant'le basılan hayat kadını, şimdi milyoner
Nar suyu bağımlısı çıktı
Boğaz'a sıkı denetim
Ölümden döndü
Yasak yere park edip kırmızı ışıkta geçiyoruz
Renkler ortak dilini iftar yemeğinde buldu
Metro standardında banliyö trenleri hizmete giriyor
Haber turu
Engelli araçlarına ücretsiz onarım
Mobil nüfus müdürlükleri
Nafaka için intihar etmek istedi
1 ton kaçak bufalo eti yakalandı
Kart çalan kurye yakalandı
Ezber bozan beraat
Haber turu.
Bırakılan çocuklar eylemde
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol