Eşini öldürüp 'intihar' dedi

Kıskançlık yüzünden eşini öldüren koca "intihar etti" diye polise gitti. Ekrem D. sorguda cinayeti itiraf etti

Adana'da 4 çocuk annesi Rubaşa D. (43), 52 yaşındaki eşi Ekrem D. tarafından başından vurularak öldürüldü. 'Eşim intihar etti' diye polise giden kocanın cinayet işlediği ortaya çıktı. Olay saat 23.00 sıralarında Ova Mahallesi, 44079 Sokak'taki 25 numaralı evde meydana geldi. İşçi emeklisi Ekrem D., kendisine ait ruhsatsız tabancayla Şakirpaşa Polis Merkezi'ne giderek eşinin intihar ettiğini söyledi. Polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde Rubaşa D.'nin başından tabancayla vurulmuş cesediyle karşılaştı. Bu sırada evde bulunan çiftin en küçük çocukları Z.D. (11) ile görüşen ekipler, olayın cinayet olabileceği şüphesiyle kocayı yeniden sorguya aldı. İddiaya göre, çapraz sorgusunda cinayeti itiraf eden zanlı, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne sürdü. Eşinin son bir aydır kendisini aldattığından şüphelendiğini belirten Ekrem D., gece yarısına doğru bu nedenle tartışmaya başladıklarını söyledi. Eşinin kendisine hakaret ettiğini bunun üzerine oğlunu markete gönderdiğini, eşini tabancayla başından vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Z.D. de babasının kendisini dondurma almak için para vererek markete gönderdiğini, geldiğinde annesini bulamadığını anlattı.

OĞLUNA BAYILDIĞINI SÖYLEDİ

Annesini sorduğunda babasının telaşlı bir biçimde "Düşüp bayıldı, odasına girme" dedikten sonra evden ayrıldığını söyledi. Z.D., psikolojik destek verilmek ve sosyal hizmet uzmanı eşliğinde ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakınları, Ekrem D.'nin çok kıskanç bir yapıya sahip olduğunu, bu nedenle çiftin sürekli kavgalı olduklarını söyledi. Çiftin bir çocuklarının evli olduğu, diğer iki çocuklarının ise olay sırasında evde olmadığı belirtildi.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol