SAVAŞ AYLösemi teşhisi konulduktan sonra fotoğrafa ilgi duyan Hazal Erkan; Filiz Akın ve Vahide Gördüm gibi ünlü kanser savaşçılarını görüntüledi. Erkan'ın "Umut Elçileri" adlı fotoğraf sergisi iki ay sonra gezilebilir
Hazal Erkan 23 yaşında bir genç kız. Tıp doktoru ve akademisyen olan anne babasının Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencisi biricik kızları, 'gültane'leri Hazal. Az ötede onun önce iç parçalayıp sonra da içini ısıtan, ışıtan yaşam öyküsünü yazacağım size. Yeni bir yılın bahar tazeliği giyinmiş şu ilk gününde ruhlarınıza, duygularınıza sunulacak eşsiz bir armağan olacağını eminim, kabulü ricamdır dostlarım. Önce 3 yıl geriye saralım düşsel film bandımızı. Hazal kızın Samsun'da, anne baba eş dost bırakarak geldiği İstanbul günlerine, okulunun ilk sezonuna dönelim. Evden, kentten uzak düşmenin kaçınılmaz özlem yükü bir yana, cıvıl cıvıl bir arkadaş, keyifli bir okul ortamı, renkli güllü bir İstanbul serüveninin hoş deryasında kulaç atmaktadır. Dersleri de, dostlukları da gayet iyi giderken, sevdiceği olan delikanlıyla, Kaan'ıyla da mutluluk tavan yapmıştır bile. Bir 'uğursuz' gün gelip çatana kadar böyle geçmektedir günleri. O gün geldiğinde ve akabinde neler mi olur? Anlatsın dinleyelim.
İlk nasıl belirti verdi hastalık evlat?
Hemen tespit teşhis edilmiştir öyleyse?
Verem mi? Bu devirde Allah Allaah!
Orada mı anlaşıldı esas durum?
Neymiş o?
Zor durum her anne baba için be evlat.
Bir kez izlemiştim zor bir şey gerçekten de.
Ter bastı beni sen anlatırken
Ne oldu melek kızım?
Zor günler daha da zorlaştı elbet?
Adı var mı projenin? ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Van ve Erciş, eğitime yarın başlıyor
Van ve Erciş'te ilk ve orta öğretim kurumları yarından itibaren eğitime başlayacak.
Maden ocağında göçük
Bartın'da özel bir maden ocağında göçük meydana geldi.
Cinayet anı kamerada!
Bursa'da, yılbaşı gecesi kız meselesi yüzünden kavga çıktı: 2 ölü, 2 yaralı...
Evlenmek isteyenlere izdivaç kursu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, aile içi şiddeti önlemek ve aile mutluluğunu sağlamak ilginç bir öneri gündeme getirdi.
Emniyet'i sarsan ölüm
EGM Trafik Plan ve Destek Daire Başkanı Türker, evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.
Yeni yıla kar banyosuyla girdiler
Erciyes Kar Kaplanları yeni yıla Erciyes dağında kar banyosu yaparak girdi.
Isparta "talihlisini" arıyor
Büyük ikramiyenin isabet ettiği Isparta'da talihlinin kim olduğu en çok merak edilen konu oldu.
Havalar nasıl olacak?
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...
Sadece minik kızları kurtuldu
Şişli'de çöp kamyonunun çarptığı otomobildeki evli çift hayatını kaybetti.
İstiklal Caddesi'nde taciz gözaltısı!
Yılbaşı eğlencelerinin adresi Taksim'de, kapkaç ve güvenlik olaylarına karşı, görev yapan güven timleri 20 kişiyi taciz iddiası ile gözaltına aldı.
112 Acil servis ekibine yeni yıl dayağı
Bıçakla yaralama vakasına giden 112 Acil servis ekibi, yaralı şahsın yakınlarının saldırısına uğradı.
2012'nin ilk bebeği "Duru" bebek
Erzurum'da 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Duru bebek, yılın ilk bebeği unvanını aldı. Duru Bebek'in annesi Huriye Yılmaz "Duru Bebek 2012 yılında bize uğur getirecek" dedi.
Barda silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da bir barda başlayan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Yılbaşına denizde girdi
İzmir'de, yeni yıla sahilde girenler denizden gelen yardım çağrılarını duyunca durumu polise bildirdi.
Adana'da yeni yılın ilk cinayeti!
Adana'da bir kişi pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulundu.
Ekranda bir yıl böyle geçti
Ticari kuruluşlar yıl sonunda 'stok sayımı' yaparlar. Bizim Yakından Kumanda'nın stok sayımı da artık geleneksel bir hal...
Alkollü sürücü hızını alamadı!
Adana'da, alkollü sürücü bariyerleri yıkıp metro yoluna girdi.
İşte 2012'nin en şanslı rakamları!
Milli Piyango'nun 31 Aralık 2011 yılbaşı özel çekilişinde 40 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan numara belli oldu.
Taksim'de yılbaşı temizliği
Taksim Meydanı'nda, gece geç saatlere kadar süren yeni yıl kutlamalarının ardından temizlik çalışması yapıldı.
Dokunmayın uyuyor...
Bu sözlerin sahibi koltuktaki Armağan Hanım... "Uyuyor" dediği yaşlı adam ise 40 yıllık kocası Vahit Bey. Ne yazık ki artık yaşamıyor. İşte aileye karabasan gibi çöken kör talih ve dram üstüne dram..
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.