'Gerçek yaşam suyun altında'

"Tövbeler Tövbesi"nin "Fidan"ı Fulya Zenginer, tam bir dalış tutkunu... Suyun altında kendini her şeyden arınmış hissettiğini söyleyen güzel oyuncu, "Su altında oksijen alıp, karada devam ettiriyorum" dedi

atv'nin sevilen dizisi "Tövbeler Tövbesi"nde "Fidan" karakterini canlandıran oyuncu Fulya Zenginer'in dalma hobisi olduğu ortaya çıktı. Hafta sonları setten vakit buldukça Saros Körfezi'ne dalmaya giden Fulya Zenginer, su altında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Yaklaşık 8 aydır dalış sporu ile uğraştığını belirten Zenginer, "Dalgıçlıkta yeniyim fakat kendimi çok geliştirdim ve metre olarak çok derinlere iniyorum" diyerek bugüne kadar en çok 24 metreye daldığını da sözlerine ekledi. Su altında kendisine eşlik eden hocası İhsan Polat'tan eğitim alan Zenginer'in su altındaki fotoğraflarını Osman Temizel çekti. Küçükken aynı zamanda yüzücü olduğunu belirten Fulya Zenginer, su altına her zaman merakı olduğunu belirtti. Güzel oyuncu, "Dönem boyunca yoğun bir tempoda çalıştığım için tatil yapmaya fırsat bulan bir insan değilim. Bir arkadaşımla dalgıçlık üzerine konuştuktan sonra dalış yaptım. Tüm stresimi ve yorgunluğumu aldı. Bütün hafta çalışıyorum, sonrasında iki gün gidip dalış yapıp geliyorum. Ve yıllardır tatil yapmış gibi sete geri dönüyorum" dedi.

'UÇMAKLA EŞDEĞER'
Suyun altında kendini her şeyden arınmış hissettiğini ifade eden Fulya Zenginer, "Garip bir şey ama suyun altında oksijen alıp karada devam ettiriyorum. Gerçekten asıl yaşam alanı orası ben bunu çözdüm. Suyun altında bir giz var, hiçbir şeye dokunulmamış ve her şey çok doğal. Orada daha dokunulmamış ve korunaklı bir dünya olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu. Dalmayı ve suyun altında geçirdiği o dakikaları sonsuzluk ile örtüştüren oyuncu, "Dalmak ve suyun altı uçmakla eş değer, hiçbir şekilde hiçbir şey ile bir bağınız yok ve uçuyorsunuz" diyerek yaşadığı tutkuyu anlattı. Suyun altında kullanılan lisanı öğrendiğini ve iyice kavradığını belirten Fulya Zenginer, uçmayı da düşündüğünü söyledi. Bugüne kadar uçmak ile ilgili sadece 200 metre yükseklikte parasailing yaptığını vurgulayan Fulya Zenginer, en kısa zamanda yamaç paraşütü ya da paraşütle atlamayı deneyeceğini de ifade etti. Zenginer, "Bungee jumping gibi sadece korku uğruna yapılan şeyleri yapmam. Çünkü benimkisi korkuyu yaşamak değil havada uçma keyfi" yorumunu yaptı.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Sunta fabrikası alev alev yandı
Yeni yüzle yeni hayat
Kardeşler hayalleriyle yandı
Bu köylerde magandaya yer yok
Kimi can kimi seyir derdinde
'Halepçe'de başrolü Jolie'ye teklif edecek
Yeğenine açtığı tehdit ve şantaj davasını kaybetti
Anadolu'yu bu kez 'Kıvılcım' yakacak
1 hafta tatile 40 bin $
Güney sahilleri ısındı işte bu kare de kanıtı
Habere giderlerken araçlarına çığ düştü
İşadamının cesedini çağırdığı şoförü buldu
Kim demiş 'Abant en güzel sonbaharda' diye!
Karaya vuran 22 balina öldü
PKK için toplanan parayla düğün
Polis, kaptanın özel laptopunun peşinde
Orhan Pamuk'tan Fişekçi'ye 'sus' ihtarı
Başına düşen ağırlık öldürdü
İstanbul-Tel Aviv hattına narkotik darbe
Sahte evrakla kaçak iskele
Bisikletçi kıza tacize 2 yıl istendi
Yener Dinçmen'e son veda
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol