İnternette fuhşa polis baskını

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 24.01.2012 17:30
    Güncelleme : 24.01.2012 17:30

Ankara'da internet ortamında webcam aracılığıyla fuhuş yaptırdığı belirlenen şebeke çökertildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kızılay Olgunlar Sokak'taki bir iş yerinde, internet siteleri aracılığıyla fuhuş yapıldığı ve burada çalışan kadınların uygunsuz görüntülerin iş yeri yetkilileri tarafından şantaj amaçlı kullanıldığı yönündeki ihbar üzerine, soruşturma başlattı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, müşteri gibi davranarak bu sitelerle telefon irtibatı kurdu. Polis, sitede irtibat sağladıkları kadınların, telefon, kredi kartı veya posta havalesiyle sarı bonus alınmasını istemesi üzerine, posta çeki hesabına para gönderdi.

Daha sonra yapılan görüşmelerde, kadınların çıplak bir şekilde, cinsel içerikli canlı görüşme yaptığı tespit edildi. Bu görüşmelerde, daha fazla para gönderilmesi durumunda da kadınların cinsel amaçlı birlikte olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine, polis, belirlenen 3 ayrı adrese, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararının ardından baskın yaptı. Operasyonda, 18'i kadın 22 kişi gözaltına alındı. Aramada, bazı bilgisayarlara da el konuldu.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yaşam Haberleri
Diğer Yaşam Haberleri
Yeni yüzle yeni hayat
Kardeşler hayalleriyle yandı
Bu köylerde magandaya yer yok
Kimi can kimi seyir derdinde
'Halepçe'de başrolü Jolie'ye teklif edecek
Yeğenine açtığı tehdit ve şantaj davasını kaybetti
Anadolu'yu bu kez 'Kıvılcım' yakacak
1 hafta tatile 40 bin $
Güney sahilleri ısındı işte bu kare de kanıtı
Habere giderlerken araçlarına çığ düştü
İşadamının cesedini çağırdığı şoförü buldu
Kim demiş 'Abant en güzel sonbaharda' diye!
Karaya vuran 22 balina öldü
PKK için toplanan parayla düğün
Polis, kaptanın özel laptopunun peşinde
Orhan Pamuk'tan Fişekçi'ye 'sus' ihtarı
'Gerçek yaşam suyun altında'
Başına düşen ağırlık öldürdü
İstanbul-Tel Aviv hattına narkotik darbe
Sahte evrakla kaçak iskele
Bisikletçi kıza tacize 2 yıl istendi
Yener Dinçmen'e son veda
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol