Narlıkuyu Belediye Başkanı Ali Okur, balık cenneti olarak ün salan Narlıkuyu'nun, ''Cennet-Cehennem'' mağaralarının güzergahında bulunan kahvaltı salonları ile de artık marka haline geldiğini kaydetti. Birçok il ve ilçelerde özellikle hafta sonları gelen konukların Yörük çadırlarında kahvaltı yapmaya geldiğini ifade eden Okur, misafirlerin doğal köy ürünlerinin tadına ve ortamın atmosferine hayran kaldığını belirtti.
Herkesi beldedeki kahvaltı salonlarına beklediklerini vurgulayan Okur, ''Kahvaltı salonlarımız tüm kahvaltı çeşitleriyle müşterilerimize hizmete hazır. Sıkma, börek, gözleme, saç kavurma, tantuni, meşrubat çeşitleri, Silifke'nin meşhur Yörük ayranı ile yaklaşık 25 çeşit kahvaltı menüsü bulunmaktadır'' dedi.
Okur, yurt dışından kente gelen turistlerin yanı sıra Hatay, Adana, Gaziantep gibi çevre illerden misafirlerin bölgeye Yörük çadırlarında kahvaltı yapmak için geldiğini ifade etti. Bu arada beldedeki kahvaltı salonları da müşteri çekebilmek için farklılıklar ortaya koymaya çalışıyor. Bunlardan birisi de canlı müzik eşliğinde kahvaltı keyfi sunmak.
Bir işletme keman müziği eşliğinde beldeye gelen tatilcilerin kahvaltı yapmasına imkan tanıyor. Köy kahvaltısından tatmak için bu salona gelen tatilciler de uygulamadan oldukça memnun olduklarını söyledi.
Keman müziği eşliğinde ve terasta doğal güzelliklerle dolu manzarada kahvaltı keyfinin daha da iştah açtığını ifade eden tatilciler, bölgenin hem deniz hem de doğa ve kültür turizmi açısından zengin bir yapıya sahip olduğunu kaydetti.