Anadolu Hayat Emeklilik

Bireysel Emeklilik Hesabı açtıranlara, %25 devlet katkısına ek olarak, %25 MaxiPuan İş Bankası'ndan!

Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar

Kurulduğu günden bugüne Türkiye'de tasarrufun öncüsü olan Bankamız, 2013 senesinde sürdürdüğü Tasarruf Kampanyası kapsamında yarın için tasarruf yaparak keyfini bugünden yaşamak isteyen ve Bireysel Emeklilik Hesabı açtıranlara MaxiPuan hediye ediyor.

1 Şubat – 15 Mart günleri arasında Anadolu Hayat Emeklilik'ten Bireysel Emeklilik Hesabı açtırın, %25 Devlet Katkısına ek olarak, ilk aylık katkı payınızın %25'i kadar da MaxiPuan kazanın.

Kampanya 1 Şubat – 15 Mart 2013 tarihleri arasında Türkiye İş Bankası aracılığıyla yeni açılacak ve aylık katkı payı tutarı asgari 99 TL olan bireysel emeklilik hesaplarını kapsamaktadır.
Katılımcılara ödenecek ilk katkı payı tutarının aylık karşılığının %25'i kadar, azami 50.-TL olmak üzere, yalnızca bir defaya mahsus olarak MaxiPuan hediye edilecektir.
Hediye MaxiPuan'lar 60 günlük cayma süresini takiben bireysel emeklilik hesabı sahibi katılımcıların kredi kartlarına, kredi kartları yoksa Bankamatik kartlarına yüklenecektir.
MaxiPuan yüklenebilmesi için bireysel emeklilik hesabının ilk katkı payı ödemesinin 30 Nisan 2013 tarihine kadar gerçekleşmiş olması gerekmektedir.
İşveren Grup Emeklilik Sertifikaları kampanya kapsamı dışındadır.
Bir takvim yılı içinde, yıllık brüt asgari ücretin %25'ine kadar Devlet Katkısı elde edilebilecek olup, Devlet Katkısı'ndan yalnızca T.C. vatandaşları yararlanabilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Türkiye İş Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. acentesidir.




İlandır.
ARKADAŞINA GÖNDER
Anadolu Hayat Emeklilik
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA