Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Aziz Yıldırım

Bazı futbol yazarları, sanki ortada derinlikli bir düşünce varmış gibi analizler yapıyor. Yok aslında. Sadece Aziz Yıldırım'ın problemli psikolojisi var. O kadar.
Mustafa Denizli, Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk yerli hocaydı. Medyanın buna sıkça değinmesine sinir olan Yıldırım, "Aslında ben yaptım" diyerek Denizli'nin işine son vermişti.
Elinizi vicdanınıza koyup cevap verin: Aradan bunca yıl geçti; Denizli'nin gönderilmesini haklı kılacak bir tane bile objektif gerekçe duydunuz mu? Ersun Yanal'dan da hiç hoşlanmadı. Denizli'ye yaptığının bir benzerini "takım iyi çalışmıyor" uydurmasıyla ona da uyguladı. Yanal istifa etmek zorunda kaldı.
Aziz Yıldırım "kendi iyiliği için" yaptıklarını, epeydir "Fenerbahçe'nin iyiliği için yaptım" diye pazarlıyor. Yerse! Mesela kongre üyeleri yiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA