Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bu gece Çırağan'da 'düğün' var

Çırağan'da düğün var bu gece. Bir mürüvvet gecesinin heyecanı sızacak her köşeden. Çünkü atv yeni bir yayın dönemine merhaba diyor, bunu da bir düğün coşkusuyla kutluyor.
Sezon başları doğum sancılarıyla kıvranışın, doğacak çocuğun sağlıklı, güzel olmasının umutlarıyla dolu süreçlerdir. Bu süreçte bir yandan rekabet cangılında ayakta durabilmenin ince hesapları yapılırken, bir yandan da yaygınlık kadar saygınlığın da önemi konur hassas terazi kefelerine.

Kolay gele!..

Bu kıl kadar ince çizgide yürümesi mukadder "Can-Baz" özneler ise yöneticilerdir kuşkusuz. Onların bu tatlı telaşını, bu eli böğründe bekleyiş anlarını yakından ve göz tanığı olarak izleyenlerdenim. Başta onlar olmak üzere tüm kanal ahalisine "kolay gelsin, hayırlı olsun" diyorum.

Çarkıfelek güzel döndü!..

Açıkçası endişeyle oturdum ekran başına. Çarkıfelek Erbil'le öyle bütünleşmişti ki, Muazzez Hanım'ın (Ersoy) tüm gayretine karşın yine de çok fazla kabullenmediydi seyirci. Şimdi Emel Müftüoğlu ve Deniz Seki tarafından hem de gündüz vakitleri yayına girecekti. Ancak daha başlar başlamaz endişelerim uçtu gitti. Çünkü son derece kendinden emin son derece sıcak sunuşlar başladı.

Giderek güçlenecek

Nilgün Belgün ve Mahmut Tuncer gibi ekran elektrikleri yüksek voltajlı olan iki de konuk araya katılınca program dadından yenmedi. İlerleyen günlerde iki güzel hatun, Emel ve Deniz olaya daha da hâkim olacak ve Çarkıfelek'le birlikte reytingler de dönüp yukarılara uçacak. Kolay gelsin kardeşler. Allah utandırmasın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA