Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Sinan Aygün'ün 'Light polis' hesabı kaç kalori eder?

ATO Başkanı Sinan Aygün yine cevher yumurtlamış: "Polisimiz light hale gelince Türkiye faili meçhul cennetine döndü'' buyurmuş.
Okuyunca aklıma anneannem geldi. Nur içinde yatsın. Boşboğazlığa hiç gelemez, sınırı aşan olursa; "Gevezeyi cehenneme atmışlar. 'Odunlar Yaaaş!' diye bağırmış" diye çıkışırdı rahmetli.

Yaşın müsait
Bak ben senin abin sayılırım Sinancım. Sözümü dinle e mi? Şimdi hemen kol sıva, nisyan ile malul hafızanı tazele.
Arşiv karıştır. Mesela; 80'li, 90'lı yılları tara. Polisin 'en sert' zamanında meydana gelen olayları ve faili meçhulleri güzelce bir incele.
Yaşın müsait. Anımsaman kolay olur. O zamanlarda neler olmuş, failler nasıl meçhul kalmış bir bak

Hesap ettir
Hem söz ettiğim olaylar; öyle hırsızlık, yankesicilik, kapkaç olayları da değil. Kanlı, puştlu, pusulu cinayetlerden bahsediyorum kardeş. Evinin önü, iş yerinin ötesi, okulunun köşesi, caddelerin tam göbeğinde takır takır vurulup indirilen. Ya da cesetleri kokuşmaya yüz tutmuş hallerde; kuyuda, ormanda, mezarlıkta şurada burada bulunan yurttaşlarımızı söylüyorum Sinan.
Kaçının katili, katilleri bulundu, ekiplerine onları hesap ettir bir de.

'Hard' diye!..
"Türkiye faili meçhul cennetine döndü" diyorsun ya. Türkiye'nin faili meçhul cehennemine döndüğü yılları da hatırla kardeş.
Dediğim gibi o dönemler polisin light değil en hard zamanlarıydı. Polis sorgusuz sualsiz hard diyeTöbe töbee!..

Bekle duy!..
Son olarak Sinan kardeş. Light olan Türk Polisi değil, senin bu sözlerin. Öyle ki, aklı başında herkes; "sen bir kalori bile etmeyisun!" diyecek. Bekle duyacaksın Sinan kardeş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA