Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Mahsun Kırmızıgül...

İzinsiz adını söylemek istemem. Başbakanımızla görüşmeye giden son heyette bulunan yakın bir dost anlattı. Mahsun Kırmızıgül hakkında ilginç bir çıkarımı var.
Aman medya olamaya

Diyor ki; "On yıllardır tanırım Mahsun'u. Bu çocuk kendini yeni baştan dizayn etmiş sanki. Son 5 yılda kariyer planlamasını bu kadar doğru oturtmuş başka birine rast gelmedim. Hele Başbakan Erdoğan'ın son sanatçı- gezi temsilcisi ekibini kabul edişindeki tavrı, tarzı, duruşu mükemmeldi. Asla öne çıkmak istemeyen. Niyeti halis, barışçıl, çözümcü, net, dürüst, içten, tepeden tırnağa sahiciydi Mahsun.
Basın mensuplarının gelmesinden çok tedirgin oldu. İstemedi orada kamera, fotoğraf makinesi, muhabir olsun. Kültür Bakanı Çelik'e de, danışmanlara da devamlı surette; 'aman medyadan uzak duralım, rol çalıyormuş, fırsat düşkünlüğü yapıyormuş gibi algılanmayalım' derken, yüzüne ses tonuna beden diline yansıyordu samimiyeti.
Başbakanın o gece dinlediği herkes gibi Mahsun'un da konuşma sırası geldi. O duygular içinde tüm protokol kaidelerini, mevki-makam-hitap kurallarını yıkıp, kalbini diline taşıyıp 'Abiciğim' diye başladı sözlerine. Onun bu sırf kendi oluşu ve saf hali çoğumız gibi Tayyip Bey'i de gülümsetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA