Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Aşksız sonbahar

Belki yukarda yazılanları okuyup; " Yazar abartmış.
Aşk koşul ve ortam, zaman ayrımı yapmaz"
diyorsunuz? Yok canım. Aksine o dediğiniz çizgi romanların konuşma balonundakiler gibi üfürükle dolmuş bir laf artık.
Çünkü aşkın da koşulları, ön koşulları, olmazsa olmazları çoktan betonlaştı. İlgisiz, alakasız, özensiz, düzensiz beraberlikler her türlü ilişkiye uç veriyor belki ama yürek yüreğe birlikteliklerin kapısını bile çalamıyor.
Hiç kimse sadece vererek, kendinden tüketerek kurulacak bir gönül arkadaşlığının yürümesinden medet ummuyor.
İnsanlar o beraberliğin emeksiz ve ortak çarpan iki yüreksiz gıdım bile ilerlemeyeceğini biliyor şükür ki. Çevrede dönüp duran, gözümüze, aklımıza çatal ucu gibi batan bazı örneklerin şişirme, kaplama, abartma ve sanal aşklar olduğunu keşfetmeyen mi kaldı aramızda?

Karşı taraf

O zaman söyleyin, kim olursak olalım bizim kendimizden ve kendi dertlerimizden gayrı bir de "karşı tarafın" tasasına, sıkıntısına, arzusuna ayıracak vaktimiz, mecalimiz hatta düşüncemiz var mı?
Dünya gailesi her birimizi korkunç bir cangılın içinde, yolu yitmiş ve pusulasız bir kayıp kişi haline getirmişken nerede kaldı ki sevda partnerimize koltuk çıkalım.

Dopingli aşklar
Çevremizi tanıyalım gezisine çıksak, dopingli aşk koşucularının sürüsüne rastlarız her yerde, yalan mı? Çoğunun hangi ilacı kullandığı idrar tahlillerinden değil, kredi kartı harcamalarının ya da çıkar ilişkisi fotoğraflarının analizinde pişti oluverir.
Gamlı Baykuş konuşması olsun için demiyorum böyle lafı.
Kim bilir belki de herkesi kendim gibi sanmanın bubi tuzağına yakalanışın bir tezahürüdür bu 'negatif' söylemim. Yani sonbahara da aşksız ayak basacak olmanın yarattığı bir bezginlik bedbinlik göstergesidir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA