Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAŞMET BABAOĞLU

Bu takım Hiddink'in değil

Bu kadroda neden Volkan Şen yok? Ben de bu kadroda Volkan'ın olması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama "Bu kadroda neden Hakan Balta var?" diyenleri hiç anlamıyorum. Hakan Balta, Galatasaray'ın iki maçında da kötü oynadı diye Milli Takım'dan kesilecekse, dünyada Milli Takım'da oynayacak futbolcu kalmaz. Futbolcular, Milli Takım'a uzun zaman aralığındaki beceri ve başarıları ile seçilirler. Hakan Balta'ya İki maçta kötü oynadığı için "Bu takıma neden geldi" diyenleri hiç anlamıyorum. Ama Volkan Şen'in neden gelmediğine de anlam veremiyorum. Çünkü Volkan Şen, Milli Takım'da olmalıydı.

BU TAKIM HIDDINK'İN DEĞİL
Aslında Kazakistan tekin bir takım değil. Hiddink çok iyi bir hoca. Sadece maç kazanmaya yönelik çalışıyor.Dolayısıyla kendisi çok rahat. Hiddink, Türkiye'yi çok az biliyor. Milli Takım düşüncesinin henüz çok zayıf olduğunu düşünüyorum. Bu Milli Takım Oğuz Çetin'in milli takımı. Ama burada bir yanlışlık yok. Çünkü Hiddink bu kadar ilgileniyor. Hiddink zaten bu işi Oğuz'a bırakmış durumda. Hiddink, "Ben elime verilen kadro ile maçları alırım. Maç içerisinde öyle hamleler yaparım ki bu maçı alırım" düşüncesinde Avustralya'da da Rusya'da da böyle deneyimleri oldu. Çok başarılı bir teknik direktör. Ben ona "Avrupalı Mustafa Denizli" gözüyle bakıyorum. Alınacak maçları alan adam gibi. Ama bana göre esas önemli maç Belçika ile oynayacağımız maç. Bana göre bizim ve Hiddink'in geleceğini belirleyecek olan maç Belçika maçı olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA