Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

'Hülya özür dileyecek'

Hülya Avşar, "Türkiye'de jön yok" dedi, Kadir İnanır yanıt verdi: "Onu sinemaya biz soktuk." Sonra Filiz Taçbaş, Hülya Avşar'ın öpücüklerini Kadir İnanır'a götürdü ama sert yanıt aldı: "Buraya gelip gazetecilerin önünde özür dileyecek."

Bir süre önce "Türk sinemasında jön yok" diyen Hülya Avşar bu sözleriyle tepki çekmişti. En büyük tepki ise sinemanın ustası Kadir İnanır'dan gelmişti. İnanır, kendine özgü üslubuyla Avşar'a mesaj gönderdi: "Hülya'yı severiz. Onu da aldık getirdik, sinemanın içine soktuk. Şimdi bizi konuşturmasın." Hülya Avşar kavgayı, çekişmeyi sevmez. Nitekim geçtiğimiz hafta İnanır'a tenisten arkadaşı oyuncu Filiz Taçbaş aracılığıyla mesaj gönderdi. Taçbaş, Çatalca'daki dizi setine geldiğinde İnanır'ın yanına gidip onu öptü ve "Bu öpücükleri size bir başkasından getirdim" dedi. Sonrasında aralarında aynen şu diyalog geçti: "Kimdenmiş öpücükler?" "Hülya'dan." "Hangi Hülya?" "Hülya Avşar... Buraya gelmeden önce birlikte tenisteydik. Sizi öpmemi söyledi."

ÖPÜCÜK YETMEDİ
Bunun üzerine Kadir İnanır çevrede bulunan gazetecileri göstererek aynen şöyle dedi: "Öpücükle olmaz. Buraya gelip bu arkadaşların önünde benden özür dileyecek." Benim bildiğim Hülya Avşar Çatalca'ya gitmez ama ne yapar eder İnanır'ın gönlünü alır. Siz İnanır'ın da o sert çıkışlarına bakmayın. O sert görünümünün altında aslında son derece yumuşak bir yürek vardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA