Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Alex-tra gece

Süper Lig için ekstra bir gece idi. Perdeyi G.Birliği açtı. İlki hakemin ikramı, 2 penaltı ile F.Bahçe öne geçti. Gençler yakaladı. 88'de Fener'in ekstra adamı Alex sahne aldı

73. dakikada Pierre van Hooijdonk oyuna girerken, tribünler ayağa kalkıp galibiyet umudu için şarkılar söylemeye başladı. Bu süreye kadar maçın hücum aksiyonları adına iki görüntü vardı. Birincisi G.Birliği'nin kaleyi tutan iki şutu da gol olmuştu. İkincisi Nicolas Anelka'nın auta giden bile şutu yoktu. Fenerbahçe rakibini boğuyor ama etkili orta indiremiyordu. Canlı savunmaya sertliği de katmış, F.Bahçe'yi duran toplardan gol arar hale getirmişti G.Birliği. 18.dakikada daha sonra Serkan Balcı'yı attıracak olan yardımcı hakem Cemal Gemici'nin ilginç yorumu ile G.Birliği faul atışı kazandı. Skoko'nun yerden ortasına Youla kaptan Ümit'ten önce plaseyi koydu: 0-1. Geriye düşmesine rağmen Fenerbahçe'nin tarzı değişmedi. 25'te El Saka'nın önce topa olan müdahalesine rağmen Mehmet Yozgatlı'yı yere indirmesine hakem Cem Deda penaltı dedi. Atışı Alex kullandı: 1-1. 33'te Skoko'ya tekme atan Aurelio'nun sarı kartla cezalandıran Cem Deda pozisyondan önceki Skoko'nun dirseğini yorumlamayarak iki takım adına dengeyi kurdu. Fenerbahçe seyirci baskısı ile ataklarını sürdürürken +45'te Ayman'ın Aurelio'yu kollarıyla indirmesine Cem Deda ikinci kez penaltı çaldı. Ve Alex yine topun başına geçip golünü attı: 2-1. Mucize bir galibiyet oldu Ziya Doğan ikinci yarıya Sertan'ı alarak başladı, forvetini üçledi. 54'te Deniz Barış ayağındaki topu Mustafa'ya verdi. Defansın büyük hatasında cezayı Youla kesti: 2-2. Beraberlikten sonra maç yine kördüğüme döndü. 73'te Pierre van Hooijdonk ile Daum hamlesini yaptı. 79'da Serkan Balcı'nın yardımcı hakem ile olan diyaloğu peşinden kırmızıyı getirdi. Cemal Gemici kendisine edilen hakaretin bedelini ödetti. Bu hareket kendisine tükürülüp de sesini çıkarmayan diğer yardımcılara örnek olsun. Kördüğümü çözen yine Alex oldu. 88'de orta sahadan aldığı topla G.Birliği defansını taca çıkartan Alex, Aziz pierre ile duvar pası yapıp soluyla Ömer'in solundan ağları gördü: 3-2. Sonuçta F.Bahçe mucize bir galibiyet aldı. Ne diyelim Allah herkese Daum şansı versin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA