Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Keita hikayesi

Keita ve Elano'nun Galatasaray'a beklentiler kadar getiri getiremeyeceğini düşündüğümü yazdım.
Futbolcu iki gol atınca, sevgili Levent Ağabey, (Tüzemen), giriş yazısına bu yorumu koydu. Öncelikle futbol bilgisine çok inandığım bir kişiden, bu kadar erken "kapak olsun" yazısı beklemezdim. Levent ağabey maç yazısının üstündeki sürmanşete baksa, Keita'nın "Estonyalı turistlere" karşı oynadığını bilirdi. O zaman kimin haklı olduğu nasıl anlaşılacak?
Galatasaray'ın daha zorlu ve dirençli takımlara karşı oynayacağı maçlarda, bu futbolcuların performansına bakılacak. Çünkü; Gaziantep'te tek adam geçemeyen Keita, Sami Yen'de, Tallinn karşısında coşuyor.
Benim iddiam bu takımın yıldızı Arda'dır. Galatasaray'dan Arda'yı çıkardığınızda, maçı Keita döndürür mü?
Elano'yu daha görme fırsatı bulamadık. Top tekniği ve duran top yeteneğine hiçbir şey diyemeyeceğimiz bu oyuncunun, temposuzluğuna önce seyirci, sonra da Rijkaard acaba katlanabilecek mi? Bekleyip göreceğiz. Bu oyuncular küçük maçların büyük adamı mı, yoksa takımın lokomotifi mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA