Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Üç yıl, üç ay...

F.bahçe Kongre üyeleri, tribündeki taraftarları gibi gövde gösterisine devam ettiler. Tek adayın olduğu seçim sandıklarına, yağmurlu bir Pazar gününde, İstanbul trafiğini, yolları ve mesafeleri umursamadan koşa koşa geldiler, oylarını verdiler.
Bunun adı aslında bir haykırış... Sahiplenme ve kırılmayacaklarını ifade etme... 13 yıllık başkanlarına, Aziz Yıldırım'a en onurlu mesajdır bu. Herkese nasip olmayacak bir fedakarlık ve minnet duygusu. Nereden bakarsanız bakın, Fenerbahçe Başkanı kulübü temsil eder. Üyeler de başkanlarının cisminde, kulüplerine nasıl sahip çıktıklarını ortaya koydular. Başka bir kulübe de pek nasip olmayacak şekilde...
Kongrenin ortaya koyduğu yeni yönetim kurulu kimseyi tatmin etmedi. Güven duygusu da yaratmadı. Temel sebep, bu sürecin efsanevi ismi Ali Koç'un kendini kenara çekmesiydi. Herkesin aklındaki ilk başkan adayı idi Ali Koç. Aziz Başkan olmasa da, bayrağı alıp götürecek güveni ve sevgiyi yaratan bir isim.

ÜÇ HOLDİNG PATRONU AYRILDI
Nihat Özdemir ve Cihan Kamer ile birlikte, üç holding patronu ayrıldı yönetimden. Sadece temsil kabiliyetinde değil, maddi manevralarda da bir patinaj yaşanabilir yani... Ali Koç, tam transfer döneminde yaşadıklarını ifade ederken, "Yarın kulüpteyim, yapılacak işler var" dedi. Belki yetkileri olmayacak ama sorumlulukları devam ediyor. Demek ki başka ilkler de yaşanacak Fenerbahçe'de. Ferit Şahenk'in yaptığı gibi, "İhtiyaç halinde kırınız" camının arkasına geçtiler ve hazır bekliyorlar. Akıllardaki soru bu yönetim üç yıl mı, üç ay mı görev yapar?
Temmuzda mahkemenin kararı bekleniyor. Başkan çıkarsa ekim-kasım gibi yeni listesini yapar, devam eder. Hüküm giyerse, başta Ali Koç ve Ferit Şahenk olmak üzere, belki de Ali Yıldırım'ın da katılacağı yeni bir yarış başlayabilir. Bu dönemde Ali Yıldırım başrolü oynayacaktır. Abdullah Kığılı, Ömer Temelli ve Ender Alkaya yine sorumluluk alacaklar. Talat Yılmaz genel sekreter olabilir. İşleri çok zor. Allah yardımcıları olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA