Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hasta adam...

Fenerbahçe nereye koşuyor çok merak ediyoruz. İnanılmaz şeyler oluyor. Ortada futbol adına hiçbir şey yok ve kadro yaz-boz tahtası gibi. İşler o kadar kötü gidiyor ki...
Daum'a bakıyoruz kenarda sessizce oturuyor. Suratında fevkalade kötü bir ifade var. Ya herkesten gizlediği önemli bir hastalığı var ya da Fenerbahçe'de gerçekten çok mutsuz. Daum'un hastalığı Fener'i de hasta etti.
Belki de Fenerbahçe'nin hastalığı Daum'u hasta etti. Ama ortada bir gerçek var; Fenerbahçe haftalar geçtikçe hem futbol olarak hem de puan olarak eriyor. Dün gece 90 dakika Fenerbahçe'nin oynadığı futbolun adı kepazelik.
Bir tek pozisyon var hepsi o kadar. Oyuncuların yarıdan fazlası teknik kapasite ve oyun anlayışı olarak Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Geride dan dun oynayan stoperler, ne yaptığını bilmeyen bir Mehmet Topuz, belki de Fenerbahçe'nin şablonunda ilk defa oynayan Gökhan Ünal, sürekli yerini kaybeden Santos, oyuna katkısı hiç olmayan Cristian ve biraz bir şeyler yapmaya çalışan Emre. İşte 3 yıl arka arkaya şampiyon olacak sözü verilen Fenerbahçe'nin içler acısı hali bu. Ve maalesef bu içler acısı hal her geçen hafta daha vahim bir durum alıyor.

ABİTOĞLU ÇOK HATA YAPTI
Önlem yok; çünkü Daum'un kafasında "bu takımı nasıl kurtarırım" değil, "ekonomik anlamda fazla zarar görmeden nasıl ülkeme kaçarım" düşüncesi mevcut.
Başkan ve yönetim çaresiz. Aslında onlar da ne yapacaklarını bilemiyorlar. Aykut Kocaman sadece 'kocaman' bir sessizlik. Ve milyonlarca Fenerbahçeli bu takıma haftalar geçtikçe inancını kaybediyor. Bu iş böyle gitmez. Radikal önlem şart.
Ya Daum'u gönderin ya da Daum kafa olarak takıma geri dönsün. Çünkü ortada sadece Daum'un hayaleti dolaşıyor. Ama bir şey gerçek ki Mayıs ayı yaklaştıkça Fenerbahçe'de sular çok ısınacak.
Dün gecenin en kötü isimlerinden biri de hakem Kamil Abitoğlu'ydu. Kabahat onda değil, Diyarbakır maçından sonra onu bu maça görevlendiren MHK'de.
Gökhan Ünal'a yapılan penaltıyı vermedi. Lugano'nun kornerde ceza alanı içerisinde çekilmesine seyirci kaldı.
Vederson'u atamadı. Gökhan Gönül'e sarı kartını gösteremedi. Ve Emre'yi oyunun sonlarına doğru ikinci sarı karttan saha dışına yollayamadı. Bu kadar fazla hatayı yapmak böylesi bir maç için çok fazla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA