Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hagi ve hakem Bülent Yıldırım

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'yi anlayabilmek mümkün değil. "Kalecilerim kötü, bana bir kaleci alın" diyor. Yönetim 'tamam' diyor. O da gidip Zapata'yı alıyor. Aylardır top oynamamış kaleci almak ancak Hagi'ye yakışır.Madem bu kaleci hazır değil niye alıyorsun be kardeşim! Üstelik bu kaleci de yabancı kontenjanından.
Dün gece Ufuk'un yediği her iki gole de bakalım; Birinci golde biraz ama ikinci golde mutlak hatalı. Aynı Ufuk maçın ikinci yarısını çok iyi oynamış olsa da bu onun yediği gollerdeki hatasını ortadan kaldırmaz.
Gelelim Hagi'nin ikinci hatasına...
Bu maça Stancu ile başlayacaksın kardeşim! Mağlup duruma düştükten sonra Stancu'yu almak marifet değil. Bu Rumen'e Galatasaray 5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.
Ah Hagi ah!
Milyonlarca euro bonservis bedeli ödenmiş Misimoviç'i bir kalemde siliyorsun, maça Stancu ile başlamıyorsun, ondan sonra da "Ben hocayım" diye dolaşıyorsun!..
Gelelim hakeme...
En son maçı Gaziantepspor-Galatasaray kupa maçıydı. Şimdi Merkez Hakem Kurulu'na soruyorum; hani sizin ilkeleriniz vardı! Hani bir hakemi bir takımın art arda maçlarına vermezdiniz! Hakeminiz mi bitti de bu maça Bülent Yıldırım'ı tekrar atıyorsunuz?

HAGİ'YE BÜYÜK GELDİ

İlk gol asla ofsayt değil ama çok net bir elle oynama var. Ofsayt olmamasının sebebi ise Galatasaraylı defans oyuncusunun uzanmış kolu ofsaytı bozuyor. Ama Miller gol öncesi topu havadaki sol koluyla net bir şekilde düzeltiyor.
Galatasaray yeni transferleriyle bir başlangıç yapabilirdi ama görünen o ki, bu Galatasaray bile Hagi'ye birkaç beden fazla geldi.
Oysa ki Hagi doğru kararlar verebilse, hakem de Miller'ın attığı goldeki eli fark etse skor dün geceki gibi olmazdı. Bu hatalar zinciri hem G.Saray'a zarar veriyor hem de şampiyonluk yarışını olumsuz etkiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA